Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez İlçe Başkanı Cüneyt Bayraktar, 42 kişinin istifasıyla yönetimin düşmesi sonrasında Genel Merkez"e gitti.
Ankara"daki temasları sırasında Aydınpost"la görüşen Bayraktar, teşkilat içerisinde birilerinin farklı hesaplarının bulunduğunu iddia etti.
İl yönetimindeki bazı arkadaşlarımız buna başkan da dahil olmak üzere Merkez İlçe"yi sıkıntılı duruma düşürmek için uğraştıkları net olarak ortadadır diyen Başkan Bayraktar, “Bunu neden yapmak istediklerini anlamak hiç de güç değil. Buradaki konu sen ben meselesi değildir. Kongre öncesinde kendi istedikleri delegeleri seçtirmek ve buna uygun da kukla bir başkan bulmak adına yapılan bu linç girişimin maksadı farklıdır” dedi.
Rasim Kılıç"ın kalmasını istedik
Parti içerisindeki toplantıda Umurlu Belde Başkanı Rasim Kılıç"ın görevden alınmasıyla ilgili olarak oylama yapıldı. Yerel seçimler öncesinde huzursuzluk yaratmanın ve partimizin ihtiyacı olan desteği bulması adına Kılıç"ın görevden alınmasının doğru olmayacağını ifade eden oy çıktı. Sanıyorum Kılıç"a muhalif olanlar, bizi de muhalif gördü. Kendi makamlarını da tehlikede gördükleri için harekete geçtiler” dedi.
Kılıç Pazartesi günü görevden alındı
Rasim Kılıç, pazartesi günü görevden alındı. Tedbirli olarak görevden alındığı da kendisine bildirilmiş olması lazım. Biz kimsenin küstürülmesini arzu etmediğimiz için oylama yaptık ve sonuç olumlu çıkınca bize de linç girişiminde bulunuldu diye konuştu.