4 grupta 16 takımın mücadele ettiği turnuva sonunda finalde Kuşadası Emniyet Müdürlüğü 2. takımını yenen Kuşadası Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi şampiyon oldu.
Kuşadası"ndaki kamu kuruluşları ile okulların oluşturduğu takımların katıldığı “Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası” maçları 29 Ekim tarihinde Kuşadası Uğur İnan Spor Salonu"nda başladı. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen turnuvaya, Hasan Fatma Önal Anadolu Lisesi, Davutlar F.Ruhi İlköğretim Okulu, Güzelçamıl Mustafa Kemal İlköğretim Okulu, Soğucak Köyü İlköğretim Okulu, Emniyet Müdürlüğü 1 ve Emniyet Müdürlüğü 2, Kuşadası Belediyesi, Mahmut Esat Bozkurt İlköğretim Okulu, Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Endüstri Meslek Lisesi, Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu, Şehit Kaya Aldoğan Lisesi, Perihan Kamil İlköğretim Okulu, Adliye, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Sağlık Grup Başkanlığı takımları katıldı.
20 gün boyunca devam eden ve büyük ilgi gören turnuvada tüm rakiplerini yenen Kuşadası Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü 1 ve 2. takımı ile Kuşadası Endüstri Meslek Lisesi takımları yarı finale kaldı. Rakiplerine yenen Kuşadası Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ile Kuşadası Emniyet Müdürlüğü 2. takımı final maçında karşı karşıya geldi. Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek"in de forma giydiği Kuşadası Emniyet Müdürlüğü 2. takımını 3-2 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Turnuvada üçüncülüğü ise Kuşadası Endüstri Meslek Lisesi"ni 3-1 mağlup eden Kuşadası Emniyet Müdürlüğü 1. takımı elde etti. Final maçları sonunda turnuvada şampiyon olan Kuşadası Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ile dereceye giren takımlara Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Dağlı ve Kuşadası Cumhuriyet Savcısı Serhan Kesmez tarafından verildi.