Polis Okulu Öğrencileri ile sohbet eden Vali Coş, daha sonra Nazilli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti Toplantısı"na katıldı. Toplantının ardından Sümer Park"ta bulunan Hayvanat Bahçesi"ni gezen Vali Coş, suni gölde bulunan balıklara ekmek atarak günün yorgunluğunu attı.
Programa Aydın Valisi H.Avni Coş, Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız'ın yerine vekalet eden Sultanhisar Kaymakamı Orhan Mardinli, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ahmet Pala, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal, Nazilli Belediyesi Meclis Başkanı Ziya Aksüt, Nazilli Ticaret Odası Başkanı, Ticaret Odası Meclis Başkanı Enes Öğünçlü ve OSB Müteşebbis Heyeti katıldı.

VALİ COŞ, POLİS OKULU ÖĞRENCİLERİNİN HAFTASINI KUTLADI
Aydın Valisi H. Avni Coş, Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulunun spor salonunda yaptığı konuşmasında; “Emniyet ve asayişi temin eden Türkiye"nin göz bebeği olan polis teşkilatımız bizim için çok önemlidir. Bu büyük polis teşkilatı kaydettiği başarılarla, elde ettiği bilgi ve tekniklerle, kendisine rehber edindiği bilgilerle suç ve suçlularla mücadelede dünyada en başarılı polis teşkilatlarından birisi olmuştur. Bundan dolayı da bizim polisimiz pek çok ülkede onların polis teşkilatlarına öğreticilik yapmakta, onlara güvenlik hizmetinin nasıl yapılacağını öğretmektedirler. Bu başarıdan dolayı da heyecan duyuyoruz. Bu başarıyı, bu güzel seviyeyi korumak yine bizlere ve sizlere düşmektedir. Başarıya başarı katmak ve daha iyi seviyelere ulaşmak ancak çalışmakla olur. Bizde böylece görevimizi en iyi bir şekilde yapmış oluruz. Büyük önder Atatürk vatan sevgisinin lafla olmayacağını söylüyor. Ne diyor "görevini en iyi yapan, vatanını en çok sevendir." Hangi görevde hangi mevkide olursak olalım hepimizin yapacağı görevler bellidir. Bu görevleri yapmak kanunla, nizamla bellidir. Okuyacağız, öğreneceğiz ve görevimizi de en iyi bir şekilde yapacağız. Böylece vatana olan bağlılığımızı sevgimizi ispatlayacağız. Hem de vatandaşlarımızın bizden olan isteklerini yerine getireceğiz. Ben tüm bunları yapacağınıza ve bu kutsal ocaktan mezun olduğunuzda aziz milletimize en güzel hizmeti yapmak için gayret sarf edeceğinize inanıyorum. İnşallah ilerde daha iyi pozisyonlarda milletimize, devletimize en iyi bir şekilde hizmet edersiniz. Ben hepinizin de başarılı birer emniyet mensubu olacağınıza inanıyorum. 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümünü kutluyor ve hepinizin de alnından öpüyorum, yolunuz açık olsun” dedi.

NAZİLLİ ORGANİZE SANAYİ MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTISI YAPILDI
Nazilli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti"nin 3. Toplantısı Kaymakam Caner Yıldız"ın izinli olması nedeniyle Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık"ın makamında yapıldı. Toplantıya Aydın Valisi H.Avni Coş, Kaymakam Vekili Sultanhisar Kaymakamı Orhan Mardinli, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Ticaret Odası Başkanı A.Gültekin Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Nazilli Organize Sanayi Bölgesi"nde ki çalışmaların memnuniyet verici bir hızla ilerlediğini söyleyen Vali Coş, “Bölgede faaliyette bulunan 2 tesis şu an 45 bin metrekare kapalı alanda çalışmalarına devam ediyor. 3 bin metrekare kapalı alanı olan 1 tesis de önümüzdeki günlerde üretim faaliyetine başlanacak. Ayrıca yıl içinde 5 firma daha inşaata başlamayı hedefliyor” dedi.
Organize Sanayi Bölgesi"nde alt yapı çalışmalarının da üyelerin verdikleri alt yapı avans paraları hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Coş, Nisan ayından başlamak üzere yıl sonuna kadar dönüm başına 5 bin TL daha avans alınmasına karar verildiğini söyledi. Coş şöyle devam etti: “Toplanan avanslarla öncelikle bölgenin tamamına elektrik verilmesini sağlayacağız. Yağmur ve kanalizasyon şebekelerini ve dolgu işlerini de tamamlayarak, kaplamasının yapımına başlayacağız. 2010 yılı sonuna kadar Organize Sanayi Bölgesi"nde ki altyapı çalışmalarının % 80"ler seviyesinde tamamlanmasını hedefliyoruz” dedi.

VALİ COŞ VE PROTOKOL ÜYELERİ SÜMER PARKTA STRES ATTI
Nazilli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti Toplantısı"nın ardından Sümer Park"a geçen Aydın Valisi H. Avni Coş ve protokol üyeleri Hayvanat Bahçesi"ni gezdi, suni gölde bulunan balıklara yem attı. Hayvanat Bahçesi"nde bulunan hayvanlar hakkında Belediye Veterineri Ahmet Şahin"den bilgiler alan ve Sümer Park"ta yaklaşık 1,5 saat gezen Coş, akşam yemeğini parkta bulunan Lara Restaurantta yedikten sonra Nazilli"den ayrıldı. -iha