Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, Bursaspor maçını kazındıkları takdirde avantajlarının artarak devam edeceğini söyledi.

Alanzinho, yaptığı açıklamada, liderliğin uzun zamandır istedikleri bir şey olduğunu belirterek, takımda bunun getirdiği çok büyük bir özgüvenin olduğunu kaydetti.

Bursaspor'u yenerek galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini ifade eden Alanzinho, ''Bursaspor ligin favori takımlarından biri. Geçen sezon şampiyon oldu ve bu sezon hiç maç kaybetmediler. Çok zorlu bir maç olacak. O maçı da kazandığımız takdirde bu avantajımız artarak devam edecek'' dedi.

Ligde üst üste 5 maç kazandıklarını, bunun devam etmesi halinde ilk yarıyı istedikleri yerde bitireceklerini anlatan Alanzinho, ''Bunu başarırsak diğer takımlarla aramızdaki fark ciddi şekilde açılacak. Devre arasında da iyi çalışıp sezon sonunda şampiyonluk yaşamak istiyoruz'' diye konuştu.

Son haftalarda yedek kalmasından dolayı üzgün olduğunu ifade eden Brezilyalı oyuncu, ''Sorumluluk bilinci olan bir oyuncuysanız, oynamadığınız zaman bundan rahatsızlık duymanız gerekir. Aksi halde zaten sizin sorumluluk bilincinizden şüphe ederler. Kulüp için, takım için olan önemimi biliyorum ve bunlardan da ötesi hoca bu önemi bana gerçekten hissettiriyor'' ifadelerini kullandı.

A.A.