CNNTÜRK'te Saba Tümer'in programına konuk olan Fadik Sevin Atasoy, bir dönem Bulgaristan'da yaşadığını anlatıp "Küçüktüm. Bulgaristan'a kaçakçılarla gidip geldim ben, bayağı bildiğin. Ucuzdu çünkü. Burada dizi çekiyordum. Orada tiyatro yapıyordum. Provadan çıkıyordum, içki kaçakçıları ucuza götürüp getiriyorlar İstanbul'a. İtiraf ediyorum" diye konuştu.

Fadik Sevin Atasoy, bu şaşırtıcı itirafına şöyle devam etti:

"Ne yapayım param yoktu. Onlara veriyordum 20 levha. Benim pasaportla 3-4 tane viski alıyorduk. Sete yetiştiriyorlardı beni."

İstanbul'daki setten gelenlerin kendisini Kapıkule'de karşıladığını anlatan Atasoy, sınırda da ilginç bir durum yaşadığını belirterek "Tampon bölge var. İstanbul'daki set beni Kapıkule'de karşılıyordu. Bulgaristan'daki de Bulgar sınırında bırakıyordu. Ben tampon bölgede sabaha karşı elimde bavullarla, kamyoncuların arasından yürüyerek kilometrelerce gidip Türk sınırından da öbür arabaya biniyordum" dedi.

Bu sözlere çok şaşıran Saba Tümer'in "Hiç korkmaz mısın sen?" sorusuna da Fadik Sevin Atasoy'un yanıtı hayli çarpıcıydı: "İnsandan korkmuyorum. İnsandan nasıl korkarsın! Ben bütün insanların birbirine hizmet etmek için burada olduğuna inanıyorum. İyi ya da kötü."

Televizyon Gazetesi.com