Amerikalı Thomas Beatie, kadın olarak doğdu. Ama cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek oldu. Şimdi o, üç çocuğun biyolojik annesi. Üç çocuk da onun rahminde büyüdü ama ona "baba" diyorlar. Onun karısı Nancy ise ailede "anne" rolünde.

Arizona eyaletinin Phoenix kentindeki bu sıradışı aile normal bir hayat sürüyor. Şimdi çocuklarını büyütmekle meşguller. 20'li yaşlarda cinsiyet değiştiren Thomas (38), rahmini aldırmamış. Çünkü bir gün çocuk doğurmak isteyebileceğini düşünmüş. Şimdi o hayali gerçekleşti ve üç çocuk doğurdu. Nancy (49) ise bundan önceki evliliğinden olan iki çocuğunun yanı sıra Thomas'tan doğan üç çocuğun da annesi.

Cinsel hayatlarının bugünlerde biraz sorunlu olduğunu söyleyen çift buna sebep olarak çocukları gösteriyorlar. Dünyanın ilk hamile kalan erkek unvanını da elinde tutan Thomas, çok zorlu günler geçirdiklerini, ölüm tehditleri aldıklarını Youtube ve Facebook'tan olumsuz mesajlar aldıklarını söylüyorlar. Ekonomik olarak da büyük kayıplar yaşamışlar. Ancak Cadılar Bayramı'nda 'hamile erkek' kıyafeti giyerek kendisine benzemeye çalışanlara ise güldüğünü belirtiyor. Tüm bu zorluklara rağmen aile mutlu olmaya çalışıyor. Şimdi çocuklarının doğum belgesini almak için yasal mücadele yürütüyorlar. Thomas resmi olarak bir erkek görünüyor, ancak çocukları o doğurdu. Bu durumun tanınması için çaba harcıyor.