ADANA’da, parkta oturan 54 yaşındaki C.E.’yi bacaklarını okşar gibi yaparak, cinsel fantezi ile kandırıp 210 lirasını gasp ettikleri, kaçarken de jiletle kesmekle tehdit ettikleri öne sürülen kız kardeşler 35 yaşındaki A.G. ve 22 yaşındaki Ç.G. hakkında 15’er yıla kadar hapis cezası istendi.

Tepebağ Mahallesi’ndeki Zübeyde Hanım Parkı’nda, 4 Nisan’da meydana gelen olayda, bankta oturan C.E.’nin yanına yaklaşan A.G. ile kız kardeşi Ç.G., su ve sigara istedikten sonra onun yanına oturdu. ’Aşk vaadiyle dolandırıcılık’ suçundan sabıkaları bulunduğu öğrenilen kardeşlerden A.G., aldığı suyu yanına bıraktıktan sonra C.E.’nin bacaklarını okşar gibi yaptı, "Senin üzerine otururum" diyerek etkilemeye çalışıp, bu sırada cebindeki 210 lirayı aldı.

Tacizden rahatsız olup, ayağa kalkan C.E., A.G.’nin, kardeşi Ç.G.’ye para verdiğini görünce, cebindeki paranın çalındığını fark etti. A.G., parasını isteyen C.E.’yi, "Seni bıçaklarım. Jilet atarım, yaralarım" diye tehdit ederek kardeşiyle birlikte uzaklaştı. C.E.’nin şikayeti üzerine yakalanan kardeşler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olayla ilgili hazırlanan iddianameyle 2 kızkardeş hakkında ’Nitelikli yağma’ suçundan dava açıldı. 15’er yıla kadar hapis cezaları istenen kızkardeşlerin yargılanmasına Adana 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde önümüzdeki önümüzdeki günlerde başlanacak.