Ak Partili Mehmet Erdem sosyal medya üzerinden Metin Lütfi Baydar’a bir mesaj gönderdi.

Erdem, paylaşımında “Cumhurbaşkanımızın Aydın ziyaretinin ertelenmesine çok sevinen CHP Aydın Milletvekili Sayın Baydar'a bol miktarda kına gönderilmiş. Artık kınaları istediği gibi tasarruf edebilir. Keşke Koçarlı meydanında partililere dağıtsaydı!” şeklinde bir paylaşım yaptı. Erdem’in kına fotoğrafı ile paylaştığı gönderiye cevap gecikmedi.

Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, açıklamasında Erdem’e "AKP’nin en işkilli Milletvekili" diye hitap etti.

Baydar,  AKP’li Erdem’e şu sözlerle yüklendi;

“AKP’nin en işkilli Aydın milletvekili işi gücü bırakmış, Genel Başkan Yardımcımız Yasemin Öney Cankurtaran’a, Grup Başkanvekilimiz Özgür Özel’e ve şahsıma sosyal medya üzerinden saçma sapan laflarla bulaşmak istemiş. Çünkü neden, bu işkilli milletvekilinin Aydın halkına referandumda neden evet denilmesi ile ilgili söyleyeceği bir şey yok. Sataşarak prim yapmaya çalışıyor.  Aydın Halkını bu şekilde kandıracağını düşünüyor. Bu  durum başkanlık sistemine  neden evet denilmesi gerektiğini anlatamayan işkilli milletvekilinin acziyetinin açık göstergesidir. Başbakanları Binali Yıldırım'ın geçtiğimiz Cuma günü dediği sözün asıl kullanılacağı yer tam da burası: İşkilli milletvekili "Abidik, gubidik" konuşmuş”

 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA