murat-uckac.jpgCHP Aydın İl Başkanı olarak görev yapan Barkan Kalınomuz'un yönetiminin peş peşe gelen istifalar sonrası yönetiminin düşmesinin ardından CHP Genel Merkezi Merkez Yürütme Kurulu (MYK) tarafından il başkanlığına Bozdoğan CHP İlçe Başkanı Hikmet Saatçi bugün 6 kişilik ekibiyle göreve başladı.

videoizle-001.jpg
CHP İl Başkanlığı'nda düzenlenen törene CHP ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Saatçi yaptığı açıklamada "CHP Genel Merkezi Hikmet Saatçi ve ekibini dün MYK'nın kararı ile kayyum il başkanı olarak atama yaptı. Bizim görevimiz demokratik bir ortamda kardeşlik, dostluk içerisinde kongre yapmak, yapılacak olan kongre sonrasında da seçim startını vererek güçlü bir şekilde 2015 seçimlerine hazırlanmak olacaktır." dedi.

İL BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Kayyum il başkanı olarak göreve başlayan Saatçi, kongre gününü en kısa sürede belirleyeceklerini ifade ederek, kongrede il başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Partililerden destek isteyen Saatçi, "Demokratik bir şekilde, parti düzüğümüzün gerektiği gibi kongremizi gerçekleştirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"BARKAN KALINOMUZ'U DAVET ETTİK"

İstifalar sonucu yönetimi düşen bir önceki il başkanı Barkan Kalınomuz'u telefon ile arayarak il başkanlığındaki törene davet ettiğini belirten Saatçi, "Barkan beyi telefon ile aradım ve davet ettim. Ancak kendisinin avukat olmasından dolayı şehir dışındaki işlerini takip etmek üzere Antalya'da olduğunu öğrendim. Aramızda olmasını arzu ederdik ama nasip olmadı" diye konuştu.

KALINOMUZ'UN KARTVİZİTLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Bir önceki Barkan Kalınomuz'a ait 'CHP Aydın İl Başkanı' olarak hazırlanan kartvizitlerinin törende masanın üzerinde bulunması dikkatlerden kaçmadı. 

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png

habericiuygulamalar.jpg
img_7468.jpg
img_7481.jpg
img_7455.jpg
img_7452.jpg