“Chill-Out Festival” konseptini Türkiye’ye getiren, rafine müzik severlerin tek radyosu Lounge FM 96.0 tarafından düzenlenen Chill-Out Festival, seçkin müzik severleri bu kez Garanti Flexi ana sponsorluğuyla Çeşme’de buluşturuyor.

23 Temmuz Cumartesi günü Fun Beach Club’ta gerçekleşecek olan ve sabahtan gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürecek “Flexi presents... CHILL-OUT FESTIVAL ÇEŞME 2011”de dünyanın ve ülkemizin önemli sanatçıları sahne alacak.

Eşsiz küba ezgilerini, her biri breakdance şampiyonu olan üyelerinin benzersiz danslarıyla desteklenmiş sahne performanslarıyla birleştiren The Cuban Brothers, ölmeden önce mutlaka deneyimlenmesi gereken eğlenceler arasında gösterilen şovlarını festivale özel hazırladıkları sürprizlerle destekleyecek. Rekor katılımla gerçekleşen Chill-Out Festival Istanbul 2011’in yıldızları Kraak&Smaak ise tüm katılımcıları hayran bırakan ve hala konuşulan canlı performanslarıyla bu kez Çeşme’de sahne alıyor. Efsanevi plak şirketi Raw Fusion’un kurucusu Mad Mats aka Mats Carlsson, hip-hop’tan funk’a, latin’den disco’ya uzanan geniş yelpazedeki seçkisiyle Türkiye’deki ilk performansını “Flexi presents... Chill-Out Festival Çeşme”de sergilemek için geliyor. Kid Bongo ise Lounge FM 96 severleri, radyodaki programı ile ülkemizde de büyük bir hayran kitlesi olan Futureboogie’nin tropik yüzüyle tanıştıracak.

Lounge FM 96 müzik direktörü Can Tanca ile birlikte Memo Garan ve Low Earth de festivalin muhteşem atmosferine müzikleriyle katkıda bulunacak diğer isimler...

The Cuban Brothers (live)
Kraak & Smaak Orchestra
Raw Fusion presents Mad Mats
Futureboogie feat. Kid Bongo
cantanca
Memo Garan
Low Earth
Lounge 96 Allstars