AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Açılışa Aydın İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç, Ticaret Odası Başkanı İ. Hakkı Dokuzlu, Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Yalçın Pekgüzel, Aydın Vergi Dairesi Müdürü Mesut Yılmaz, Aydın Kızılay Şubesi Başkanı Bekir Sıtkı Pekmezci, Aydın Gençlik Spor Kulübü Başkanı Abdürrahim Tikbaş, Aydın Genç İş Adamları Derneği (AYGİAD) Başkanı H. Ufuk Devrim, AYGİAD yönetimi ve davetliler katıldı.

galeri.jpg

Alışta konuşan Aydın İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç, “Aydın’ın güzide bir mahallesinde böylesine güzel bir işletmenin açılışını yapmak mutluluk verici” dedi.

Aydın Ticaret Odası Başkanı İ. Hakkı Dokuzlu, “Başarı çok önemli bir şeydir. Başarının yanında bir de marka olmak vardır. Aydın’da Cerit Demir vardı, şimdi de Cerit Et ve Süt Ürünleri’ni açıyoruz. Etinden, sütüne her şeyi gerçekten çok güzel. Coşkun ve Taşkın Cerit kardeşleri çalışma azminden dolayı kurluyorum. Cerit Ailesine yeni girdikleri sektörde başarılar ve bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Yalçın Pekgüzel Cerit Ailesini herkesin örnek almasını isterken, “Cerit Ailesi örnek alınmalıdır ki bir aile işletmesi nasıl büyür ve gelişir görülsün” diyerek, Cerit Et ve Süt Ürünleri’nin Aydınlılara hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek, Cerit Et ve Süt Ürünleri tüm Aydınlıların hizmetine açıldı.

Cerit Et ve Süt Ürünleri, Girne Mahallesi Şair Ömer Bulvarı No: 4 adresinde 140 m²’lik satış mağazında, kaliteli hizmet anlayışı ve güler yüzlü personeli ile sizleri bekliyor. 

 

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

video.gifAçılışın videosu...