Beşiktaş Çarşı grubunun liderlerinden Alen Markaryan uğradığı silahlı saldırı sonucu iki ayağından ve elinden yaralandı. Markaryan"ı silahla vurduğu öne sürülen başka bir tribün liderlerinden Harun Dulkara"nın arandığı öğrenildi.
İddiaya göre, Amigo Harun Dulkara, bir Beşiktaş taraftarıyla Alen Markaryan hakkında konuştu. Bu kişi de cep telefonuyla kayda aldığı konuşmayı Alen Markaryan"a dinletti. Bunun üzerine Markaryan"a yakınlığıyla bilinen Çarşı grubunun ileri gelenleri, Harun Dulkara"ya geçen hafta oynanan Beşiktaş-Konyaspor maçında tribüne girmemesini söyledi. Bu olay üzerine Alen Markaryan ile Harun Dulkara bu konuyu konuşmak için dün akşam saatlerinde Üsküdar İskelesi"nde buluştu. İki amigo arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında silahına sarılan Harun Dulkara, Alen Markaryan"ı sağ ayak bileği, sol dizi ve elinden vurdu. Saldırı sonrası Acıbadem"deki Acıbadem Hastanesi"ne kaldırılarak ameliyata alınan Alen Markaryan"ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis, saldırı sonrası kayıplara karışan Harun Dulkara"nın yakalanması için araştırma başlattı.
Öte yandan, Üsküdar"da gerçekleşen silahlı saldırı Beşiktaş Çarşı grubunun internet sitesinde de doğrulandı. Yapılan açıklamada şöyle denildi: “Alen abimizin şu an merak edilecek bir durumu yoktur. Kendisi hastanede gözlem altındadır” denildi.