Hayırsever işadamı Hakkı Keleşoğlu, Aydın'da bugün yaklaşık 750 bin TL yardım dağıttı. Yediden yetmişe herkesin duasını alan Hakkı Keleşoğlu, kendisine teşekkür edenlere “İyi bir hizmete vesile olmamı sağladığınız için esas ben teşekkür ediyorum” dedi. Keleşoğlu, geçen yıl temeli atılan Adnan menderes Üniversitesi Köşk Meslek Yüksekokulu İnşaatı için 500 Bin TL bağışta bulundu.
Bugün öğlen saatlerinde Aydın"a gelen Hayırsever İşadamı Hakkı Keleşoğlu, ilk olarak Sakatlar derneği Aydın Şubesi"ne, özürlülerin ihtiyaçların karşılanması ve özürlülerin kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayacak atölyelerin kurulması için 35 bin TL destek verdi. Valilik çıkışında Aydın"ın Efe Ninesi Ayşe Tülü ile karşılaşan Hakkı Keleşoğlu, yaşlı kadının köyüne yapılan Cami ve Minarenin açılışı sırasında verilecek hayır yemeği için de 2 bin TL destek yaptı.
Daha sonra Vali Hüseyin Avni Coş, çeşitli kurumların müdürleri ile birlikte Köşk İlçesi"ne giden Hayırsever İşadamı Hakkı Keleşoğlu, köşklüler tarafından ilçe girişinde yöresel kıyafetli efeler tarafından karşılandı. Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç ve Belediye Meclis üyeleri tarafından karşılanan Hakkı Keleşoğlu, Köşk"ün fahri hemşerisi ilan edilirken Keleşoğlu, geçen yıl temeli atılan Köşk Meslek Yüksekokulu inşaatına 500 bin TL bağış yaptı. Zaman zaman duygusal anlar yaşayan ve haltan kazandığını halka vermek istediğini belriten Hayırsever İşadamı Hakkı Keleşoğlu, kendisini karşılayan davul zurna ekibine ve efelere de adeta bahşiş yağmuruna tuttu. Kendisine hayırlı işler yapmasına vesile olan herkese teşekkür eden ve Aydın"a yardımlarının devam edeceğini belirten Keleşoğlu, anne-babası ve akrabalarına dua edilmesini istedi.
FAHİR JHEMŞEHRİ İLAN EDİLİNCE ZEYBEK OYANDI
Dünyanın geçiçi ve fani olduğunu belirten Hayırsever İşadamı Hakkı Keleşoğlu, Köşk İlçesi"nde Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç tarafından fahri hemşeri ilan edilince zeybek oynadı. Köşk"ün Haırsever İşadamı Hakkı Keleşoğlu"nun bu yardımı ile en az 15 yıl ilerlediğini belirten Başkan Kılınç, Köşk halkı"nın ve gelecekte bu okulda öğrenim görecek olan öğrencilerin Keleşoğlu Ailesi"ne minnet duyacağını söyledi.
Köşk"teki törenin ardından Umurlu Beldesi"nde bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı"na ait Böle Yatılı Kur"an Kursu ve Eğitim Merkezi"ne geçen Hakkı Keleşoğlu burada da öğrencilere kıyafet yardımı yaptı. Daha sonra merkezde bulunan Aydın Müftüsü Hıdır Bayrak ve çeşitli köylerde görev yapan İmamlarla görüşen Hakkı Keleşoğlu, Aydın"da bakım, onarım ve minare ihtiyacı olan ve camilere yardım etti. Camile için Aydın Müftlüğü"nün hesabına 100 bin TL"lik nakit yardımı yapan Hakkı Keleşoğlu, burada hafızlık yapan çocuklarla sohbet edip çocukların gönlünü aldı. Çocuklara "Sizler benim torunum gibisiniz" diye hitap eden Hakkı Keleşoğlu, daha sonra Aydın"dan ayrıldı. İki saat gibi bir süre içinde Aydın"a yaklaşık 750 bin TL yardım eden Hakkı Keleşoğlu yediden yetmişe herkesten bolca dua aldı.
Bu arada Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş tarafından, katkılarından dolayı hayırsever İşadamı Hakkı Keleşoğlu'na palket verildi.