Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor"da kulüp yönetimi ve teknik heyet; kulübü eski görkemli günlerine kavuşturmak için el birliği yaptı. Takımın başına getirilmesinin ardından hemen çalışmalara başlayan Teknik Direktör Murat Gürkan Zora bir taraftan yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını yürütürken diğer taraftan da takımın alt yapısını genişletmek ve takımda daha çok Aydınlı futbolcunun yer alması için destek arayışlarına başladı.
İlk olarak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Aydın Temsilcisi Baki Aslantaş"ı ziyaret eden Teknik Direktör Zora; Aydın"da “Amatör Karma” kurulması için destek istedi. Bu konuda Aslantaş"tan destek sözü aldığını açıklayan Zora, en kısa sürede hazırlıklara başlayarak amatör karmayı oluşturulmasını sağlayacaklarını söyledi. Amatör karma formülünün 15-20 yıl önce Türkiye"de birçok teknik adam tarafından tercih edilen bir yöntem olduğunu belirten “Bence Aydın"daki tüm amatör kulüpler Aydınspor"un alt yapısını oluşturuyor. 1 Temmuz tarihinde birçok kulüpten gelecek futbolcular arasından, oyuncu seçimi yapacağız. Bu oyuncularla ve zaman zamanda kendi takımımızla amatör karmayı karşı karşıya getirdiğimizde bizim için oyuncu seçimi daha kolay olur. Tüm kulüplerdeki yüzlerce oyuncuyu takip edeceğimize, bize tavsiye edilen 20 futbolcuyla ilgilenerek işimizi kolaylaştırırız. Bu sayede Aydın"daki amatör kulüplerde oynayan tüm futbolculara Aydınspor"un kapısını açmış olacağız. Aydınlı iyi futbolcular artık Aydınspor beni dikkate almadı diyemeyecek. Bu benim için büyük bir risk ama ben kulüplerin kurtuluşunun bu yönde olacağını düşünüyorum. Benim için doğru olan bu; bunun içinde riski göze alıyorum” dedi.


AYDINSPOR BENİM İÇİN REAL MADRİD
Genç, dinamik, çok koşan ve mücadele eden, herkesin keyif alacağı bir takım yapmaya çalıştıklarına değinen Zora, “Aydınspor"a benimle birlikte gelen isimler kendilerini dünyanın en iyi kulübüne gelmiş gibi hareket etmek zorundalar. Aydınspor benim için adeta bir Real Madrid. Real Madrid dünya futbolunda ne ise ben Aydınspor"u öyle yaşıyorum, öyle hareket ediyorum. Bize gelen futbolcularda bunu hissetmek zorundalar. 10 Temmuz"da kamp çalışmalarına başlayacağız. Ben geniş bir kadroyla kampa başlamak istiyorum. Orada eksiklerimiz ve iyi olan yönlerimiz daha iyi ortaya çıkacaktır. Aydınlılar bize inansınlar ve güvensinler. Kamp dönemimiz sona erdikten sonra Aydın"a onların özlediği takımı getireceğiz” diye konuştu.


AYDINSPOR MARKASININ KIYMETİNİ BİLMİYORUZ
Aydınspor"un çok iyi bir marka olduğunu savunan Aydınspor Basın Sözcüsü Osman Yılmaz da, birçok Aydınlının bunun farkında olmadığını ileri sürdü. Teknik heyet ve oyuncuların başarıya inandıklarını ve bu yönde bir kenetlenmenin oluştuğuna dikkat çeken Yılmaz, kamuoyunun da başarıya inanmasını beklediklerini ifade etti. Yönetime güvenilmesi ve destek verilmesi halinde iyi şeyler olacağına inandığının altını çizen Yılmaz, şunları söyledi: “Aydınspor çok iyi bir marka. Bunun kıymetini bilmeliyiz. Biz takımın başarı olarak eski günlerine dönmesi için elimizden gelen en iyi transferleri yapmaya çalışıyoruz. Ama aslan ödeyemeyeceğimiz rakamları teklif etmiyoruz. Asla sporcularla ve federasyonla sorunlar yaşamak istemiyoruz. İyi futbol oynayan ve başarılı sonuçlar alan bir kadro oluşturarak Adnan Menderes Stadyumunu yeniden doldurmak istiyoruz. Aydınspor forması giyen futbolcu ve teknik heyetin saygınlık kazanması için yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bunun için Adnan Menderes Bulvarı boyunca takımın bayraklarını asmayı düşünüyoruz. İl merkezinin çeşitli noktalarına kurulacak bilboardlar ile Aydınlıları takımlarına sahip çıkmaya davet edeceğiz. Bundan sonra maçlarda pop şarkıları yerine Aydınspor"n şampiyon olduğu yıllarda hazırlanan marşları çalınacak”