Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin şehir içinde açılan ara yolları, mülkiyet sahiplerinin gönül rızası ve sosyal barış anlayışı içinde kimsenin gönlünü kırmadan yaptıklarını belirtti.
Şehir içindeki ara yol çalışmalarında vatandaşı mağdur etmemek için plan değişiklikleri yaptıklarının altını çizen başkan Ortekin “Vatandaşımızı mağdur etmemek için alabileceğimiz bütün önlemleri alıyoruz. Bu önlemleri almazsak vatandaşın binasını yıkmak durumunda kalacağımız çalışmalar bile olabiliyor. Ama vatandaşa rağmen hizmet olmaz. Vatandaş için hizmet olur” dedi.
Belediye Başkanı İlhami Ortekin Aydın Belediyesi olarak yaptıkları yan yol çalışmalarından birisinin de Poplin Sitesinden şehir kavşağına kadar olan yol çalışması ile 25 yıllık bir sorunu çözdüklerini vurguladı. Aydın"ın hak ettiği güzelliklere kavuştuğunun altını çizen Başkan Ortekin “Aydın bütün dünya kentlerinde olan güzellikleri bir bir bünyesinde barındıracak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Aydındaki hızlı değişimi artık takip etmekte zorlanıyoruz” diye konuştu.