MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, 9 yaşındaki İ.M.G.'ye elle tacizde bulunduğu iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan internet kafe sahibi 36 yaşındaki Selim Öztekin, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.


Olay, 59'uncu Sokak'taki, bir internet kafede, dün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre İ.M.G., ailesinden izinsiz olarak akşamları oyun oynamak için gittiği evlerinin yakınındaki bir internet kafenin sahibi Selim Öztekin'in elle tacizine uğradı. İ.M.G., eve döndüğünde, olayı ailesine anlattı. Bunun üzerine İ.M.G.'nin ailesi, Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, internet kafenin sahibi Öztekin'den şikayetçi oldu. Polis, hırsızlık, ruhsatsız silah bulundurmak ve cinayet suçlarından sabıkalı olduğu belirtilen Öztekin'i "çocuk istismarı" suçlamasıyla gözaltına aldı. İ.M.G. de kamera sistemiyle yapılan yüzleştirmede, kendisine tacizde bulunan Öztekin'i teşhis etti. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Öztekin, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Öte yandan İ.M.G.'nin Marmaris Devlet Hastanesi'nde yapılan muayenesinde fiziki bir bulguya rastlanmazken, uğradığı cinsel taciz nedeniyle ruhsal çöküntü yaşadığı belirlendi.


Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS (Muğla), (DHA)