Söke Belediyesi ekipleri tarafından kaldırım düzenleme, toplu taşıma araçlarının durakları ve araç parkları için oluşturulan cep çalışmalarının tamamlanmasının ardından Bülent Ecevit Caddesi"nin asfaltlaması yapıldı. Asfaltlama çalışması tamamlanan Bülent Ecevit Caddesi"nde yol çizgileri de yapıldı. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması çevredeki esnaflar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Söke Belediyesi Fen İşleri Müdürü ve Başkan Yardımcısı Yüksel Ertercan; “Belediye çevresinde çalışmalarımız planladığımız şekilde tamamlanma aşamasına geldi. Bülent Ecevit Caddesi"nde kaldırım yenileme ve yol söküm işlemi tamamlanır tamamlanmaz asfaltlama işlemini de tamamladık. Kısa bir süre çevredeki esnaflar ve vatandaşlarımız çalışmalardan etkilendiler ancak değdiğine inanıyorum. Sabır gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çalışmaların Halk Bankası civarında kalan kısmı da kısa sürede tamamlanacak” diye konuştu.
Çalışmalar kapsamında Hasırcılar Caddesi, Cami Sokaklarda kaldırım ve yol kaplamaları yenilenmişti. Diğer taraftan Aydın Caddesi"nin Yağcılar Pasajı ve Halk Bankası önündeki kaldırım düzenleme çalışmaları devam ediyor.