Büyük bir aşkla evlendiği Armağan Uzun ile boşanacakları konusu sık sık gündeme gelen Bülent Ersoy, sonunda o kararı verdi

Yakınlarına “Avukatıma birkaç kez talimat verdim ama sonra vazgeçtim” dediği öğrenilen ünlü sanatçı önümüzdeki günlerde ikinci evliliğini de bitirmeye hazırlanıyor. Sanatçının bu kararı almadan önce “Armağan"ın düzeleceği yok” dediği öğrenildi.

Armağan Uzun ise bu konuyla ilgili olarak bir televizyon programına telefonla bağlanarak “Bülent Hanım bana bir türlü güvenmiyor. Onu seviyorum ve saygım sonsuz ama bu böyle gitmez. Artık soğumaya başladım. Eğer isterse boşanırım” diye konuşması Ersoy"un boşanma kararından haberdar olduğunu gösterdi.

Bülent Ersoy"un boşanmayı istemesinin sebepleri arasında ise güvensizlik başta geliyor.

Popstar"daki sanatçı dostlarına “Armağan hiç rahat durmuyor. Bu yüzden kaç kez avukatıma boşanmak için talimat verdim ama sonra vazgeçtim” diye dert yanan Ersoy, “Armağan"ın istekleri de bitmek bilmiyor. Ona bir albüm yapmamı, bir de ev almamı istiyor” diyerek içinde bulunduğu durumu paylaşıyormuş.

Baba Uzun: Oğlumun bu istekleri zamanla olur
Armağan Uzun"un gerçekten Bülent Ersoy"dan ev ve albüm isteyip istemediğini öğrenmek için babası Cengiz Uzun"u aradım. Baba Uzun oğlunun gerçekten böyle istekler içinde olduğunu şu cümlelerle doğruladı:

“Bu istekler kendi kendine gelişmesi gereken şeylerdir. Bunlar zamanla olur. Şimdi bizim için önemli olan birbiriyle anlaşmaları. Durup dururken niye boşansınlar ki, biz boşanmasını istemeyiz. Aralarında bir kopukluk var ama bu da normaldir. Oğlum boşanmayı Bülent Hanım"ın inisiyatifine bıraktı. Bülent Hanım boşanmayı isteyebilir ama bize göre bu ikisinin vereceği karara bağlı. Bu sorunlar her ailede olur.”