Söke ilçesine bağlı Bağarası Beldesi"nin tanınmış simalarından olan Mustafa Sakarya tarafından yaptırılan bin kişi kapasiteli “Bülbül Camii” Ramazan ayına yetiştirilince, cami ibadete açılarak cemaati ile buluştu.
Bağarası Beldesi"nde yapımına beş yıl önce başlanılan ve ünlü Bağarası Hocası Mustafa Sakarya tarafından yaptırılan camii ibadete açılarak Diyanet İşleri Başkanlığı"na teslim edildi. Bağarası Yüzbeş Evler Mevkiinde toplam bin 350 metrekare alan üzerine, 450 metrekare alanına yapılan cami Sami Sakarya denetiminde beş yılda tamamlandı. Yaklaşık 2,5 milyon YTL"ye mal olduğu öğrenilen Bülbül Camisine önümüzdeki günlerde din görevlisi atanması beklenirken, caminin resmi açılışının Ramazan Bayramı Sonrası Devlet Bakanı Mustafa Said Yazıcıoğlu tarafından yapılması bekleniyor.
Beldelerine yedinci camiyi kazandırdığı için hayırsever Mustafa Sakarya"ya teşekkür eden AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Akif Pala “Gerek mimari gerekse işçilik ve iç mimari bakımından çok özel olan camimizin bir örneği bölgede yok. Yapımı biraz geç tamamlandı ama gelecek nesillere bırakılabilecek çok güzel bir eser kazandırıldığına inanıyorum. Bağarası Beldemize böylesine güzel bir eser kazandırmasından dolayı değerli büyümüz Mustafa Sakarya"ya çok teşekkür ediyoruz” dedi.