Albümü piyasaya çıkar çıkmaz korsanı çıkan ünlü sanatçı, “Polisler korsanları görseler bile görmemezlikten geliyorlar” dedi. İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah”ın son korsan operasyonunun basın toplantısına sanatçıların destek vermemesi yüzünden tepki gösterdiği, basın açıklamasını Şafak Sezer”in yapmak zorunda kaldığı hatırlatılan Tatlıses, “Bilseydim giderdim. Kesinlikle haberim yoktu” diye konuştu. İbrahim Tatlıses, “Korsancılar emeğe yaptıklarından dolayı haysiyetsiz ve şerefsizlerdir. Verilen beş senelik hapis cezası ders alınması için yeterli bir süre değil” dedi.

ÜSTSÜZ BODRUM KOYLARININ TADINI ÇIKARACAĞIM

Bu yaz yine Bodrum”da olacağını belirten Tatlıses, “Hedefim seksen sekiz kiloya inmek. Dört kilo daha vermem gerekiyor. Yaz boyunca sadece mayolu, üstü açık teknemle Bodrum koylarının tadını çıkaracağım” diye konuştu. Bodrum”un ayrı bir büyüsü olduğunu belirten Tatlıses, “Bodrum”u bana şırıngaladılar” dedi.

İBO BEYONCE VE JENNİFER LOPEZ”LE AYNI AÇILIŞA KATILACAK

İbrahim Tatlıses yılın bombasını da Kıbrıs Kaya Artemis”te açıkladı. Tatlıses, bu yaz yakın dostu olan Azeri bir iş adamının Antalya”da hizmete açacağı dünyanın en lüks otellerinden birinde Jennifer Lopez ve Beyonce ile aynı ortamda bulunacaklarını belirtti ve kendine özgü esprilerini peş peşe sıraladı. Kalçaları ile ünlü olan Jennifer Lopez”den “Lop Lop” diye bahseden Tatlıses, Richard Gere”in de davetliler arasında yer aldığı hatırlatılınca “Bana sadece kadınları sorun” dedi.