Sağlık sektörünün öncü ve lider markası Bayındır Sağlık Grubu; çocuğunun zihinsel ve fiziksel sağlığıyla ilgili soru işaretlerinin yanıtlarını arayan anne ve babalar için “Çocuk Odaklı Yaşam” konulu bir söyleşi düzenliyor. Bayındır Söğütözü Hastanesi’nde 30 Nisan Cumartesigünü düzenlenecek söyleşide; Çocuk Gelişim Uzmanı Dr. Birgül Bayoğlu, günümüzde ailelerin “çocuk odaklı” yaşamasının nedenlerini, yapılan hataları ve çözüm yollarını anlatacak.

Çocuk Nörolojisi Derneği Kurucu ve Yönetim Kurulu Üyesi, aynı zamanda Çocuk İstismarı ve İhmalini Önleme Derneği Üyesi de olan Bayındır Söğütözü Hastanesi Çocuk Gelişim Ünitesi Çocuk Gelişim Uzmanı Dr. Birgül Bayoğlu, sağlıklı ve mutlu çocuklar yetiştirmenin yollarını arayan ailelere rehber olacak bilgiler paylaşacak.

Sağlıklı kuşaklar yetiştirmek isteyen herkesin katılabileceği “Çocuk Odaklı Yaşam” bilgilendirme toplantısı, Bayındır Söğütözü Hastanesi Konferans Salonu’nda, 30 Nisan Cumartesi günü saat 11:00-12:00 arasında düzenlenecek.

Bayındır Sağlık Grubu Hakkında

Bayındır Sağlık Grubu’nun temeli, 1992 yılında o zamanki adıyla Bayındır Tıp Merkezi ile hizmet vermeye başlayan Bayındır Hastanesi’ne dayanmaktadır. İş Bankası iştiraklerinden olan grup, kısa sürede sağlık alanında referans kurumlardan biri haline gelmeyi başarırken, bunda, tam zamanlı çalışan rafine hekim kadrosunun yanı sıra, hedeflenen nitelikli hizmet anlayışını sağlamak için kurum tarafından özümsenen temel değerler de önemli rol oynamaktadır. Etik değerlere saygılı, kanıta dayalı tıp ve hasta odaklı hizmet anlayışına sahip Bayındır Sağlık Grubu; Bayındır Hastanesi Söğütözü ile başlayan bu anlayışını kısa sürede Bayındır Hastanesi Kavaklıdere, Bayındır Hastanesi İçerenköy, Bayındır Tıp Merkezi Levent ve İstanbul’da sayısı 5’e ulaşan Bayındır Diş Klinikleri’nde de başarıyla uygulayarak, vermekte olduğu sağlık hizmetinin etki alanını genişletmiştir.