Buharkent'te sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında kızını kaybeden Prof. Dr. Uğur Şaylı, gözyaşlarına boğuldu. Acılı babayı Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş teselli etmeye çalıştı.
Ceren ve Tuna Şaylı'nın hayatını kaybettiği kazada yaralanan Ayşe, Uğur, İpek, Ömer Sezai ve Ali Sıtkı Şaylı ile ailenin yanında çalışan Madonna Malakaldze, bulundukları hastanelerden Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Kazada hayatını kaybeden 21 yaşındaki Ceren Şaylı'nın Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi, yaralanan anne ve babasının da hekim olduğu belirtildi. Anne Ayşe Şaylı'nın bir dönem Demokrat Parti'de (DP) kadın kolları başkanı olarak görev yaptığı kaydedildi.
Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaralıları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Kızının ölümü nedeniyle son derece üzgün olduğu gözlenen ortopedist Prof. Dr. Uğur Şaylı, "Bugüne kadar onu gözümüzden sakındık. Yaradan bizden daha çok seviyormuş ki yanına aldı" diyerek gözyaşı döktü. Yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Şaylı'yı teselli etmeye çalışan Vali Çoş, kendisine başsağlığı dileklerini iletti.