Cami avlularında ve sokaklarda yaşayan 52 yaşındaki Recep G. aylar sonra berber ve sıcak su yüzü gördüğünü belirterek "polisler sayesinde kuş gibi oldum" diyerek emniyet mensuplarına teşekkür etti.
Edinilen bilgiye göre, 1986 yılına kadar Söke"de yaşayan ve rahatsızlığı olan Recep G. 1986 yılında babası vefat edince, ikinci evliliğini yapan annesi ile Aydın"a geldi. Ancak bir süre sonra üvey babası da hayatını kaybedince yaşlanan annesi huzurevine yerleşti. Kimsesiz kalan Recep G. o günden bu yana Aydın"da sokaklarda yaşamaya başladı. Yıllardır sıcak yuvaya hasret yaşayan Recep G."nin bu durumunu gören Aydın Emniyet Müdürlüğü"nde görevli polisler , Recep"in hastalandığını görünce çaresiz vatandaşı kendi aralarında topladıkları para ile kıyafet alıp önce berbere götürdüler. Tıraş edildikten sonra hamama götürülen Recep G. yıkandıktan sonra hastaneye götürüldü.
Çok çaresiz ve kimsesiz olduğunu belirten Recep G. sokakta yaşamın çok zor olduğunu belirterek yetkililerden yardım istedi. Zaman zaman sokakta yaşadığı için çeşitli kişilerin saldırısına da uğradığını belirten Recep G. “Polis ağabeyler beni tanıdığı yardımcı oluyor. Yemek de veriyorlar. Ancak, soğuk ve sıcakta cami avlularında ve sokaklarda yatmak çok zor oluyor. Ne olur biri bana yardımcı olsun” diye konuştu.