Kuşadası Briç Kulübü tarafından Adakule Otel'de düzenlenen ve 2 gün süren 11. Kuşadası Briç Turnuvası'na, İstanbul, İzmir, Kuşadası, Bodrum, Denizli, Manisa, Uşak, Fethiye, Selçuk, Söke, Aydın, Antalya ve Ankara'dan aralarında tanınmış briç ustalarının da bulunduğu 240 kişi katıldı.
İki gün süren çekişmeli maçlar sonucu 40 takımın mücadele ettiği takım karşılaşmalarında birinciliği İzmir"den Dostcan takımı kazanırken, Borazan takımı ikinci, Ilgar takımı ise üçüncü oldu. Açık ikili turnuvasında ise Aslı Acar-Tolga Sürgevil ikilisi birinci, İbrahim Mumcuoğlu-Bülent Aslan ikilisi ikinci ve İsmail Ağa-Rasim Ceylan ikilisi ise üçüncü oldu. Mix"lerde Berrak Erkan-Hayati Ergür ikilisi, Bayanlarda Seda Çallığoğlu ve Sema Dörtkardeşler ikilisi, Sinyorlar"da Mustafa Selçuk-Eşref Alpaslan ikilisi ve Gençlerde ise Taner Çelik-Taner Özkul ikilisi birinciliğe ulaştı.
Kuşadası 11. Ulusal Briç Festivali"nde şampiyon olan ve dereceye girenlere ödülleri Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Fahir Üzümcü ve Kuşadası Briç Kulübü Başkanı Mehmet Işık ile Briç Federasyonu yöneticileri tarafından verildi. Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Fahir Üzümcü ile Kuşadası Briç Kulübü Başkanı Mehmet Işık Kuşadası"ndaki turnuvaya çok büyük bir ilgi gösterildiğini belirterek, Kuşadası"nın briç de bir marka haline geldiğini söylediler.