Didim Belediyespor Bayan Voleybol takımı son 4 haftada 4. galibiyetini elde etti. Evinde bu hafta İzmir Ekibi Özateşspor'u ağırlayan Didim sahadan 3-1"lik skorla ayrıldı. Didim Beediyespor ilk seti etkili oyunuyla 25-12 önde tamamlarken, ikinci seti de 25-13 önde kapadı. İlk iki seti veren Özateş 3. sette toparlanarak seti 25-23 önde kapadı (2-1).

Karşılaşmanın 4. setinde Didim Belediyespor 15-14 önde iken elektrikler kesildi ve maça ara verildi. Yaklaşık yarım saat sonra elektrikler yeniden gelince maç kaldığı yerden devam etti. 4. seti de 24-18 önde kapatan Didim Belediyespor müsabakadan 3-1 gaip ayrıldı.

Maç sonunda konuşan Didim Belediyespor Bayan Voleybol takımı Antrenörlerinden Meftun Demir "Son 4 haftadır galip geliyoruz.Şu an bir yada iki trabsfere bu takım ligin ikinci yarısında ilk 4'e oynar ama takımımıza maddi anlamda destek fazla olmuyor.Sporcularımızı özveriyle mücadele ediyor ama duyarlı iş adamlarımızdan ve esnaflarımızdan destek bekliyoruz" dedi.

Takım Kaptanı Bahar Çetin ise İlgi ve destek beklediklerini söylerken maddi anlamda da sponsorlardan ve duyarlı esnaflardan destek beklediklerini kaydetti./iha