Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 15 Ekim Cuma akşamı Kardemir Karabükspor ile yapacakları maçı taraftarın da desteğiyle kazanmak istediklerini söyledi.

Sağlam, yaptığı açıklamada, Hüseyin Çimşir'in kart cezalısı olduğunu, bazı oyuncularda da ufak tefek sakatlıklar bulunduğunu belirterek, buna rağmen kim oynarsa oynasın tüm futbolcularının Kardemir Karabükspor maçında 3 puan için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Maçın zorlu geçeceğini ifade eden Sağlam, ''Geçen sezonun şampiyonu, bu sezonun da lideri olarak 3 puandan başka sonuç düşünmüyoruz. Kardemir Karabükspor maçını taraftarımızın da desteğiyle kazanmak istiyoruz'' dedi.

Ertuğrul Sağlam, izinsiz olarak ABD'ye gittiği için kadro dışı bırakılan Volkan Şen'e ilişkin olarak ise ''Volkan Şen konusunda şu an herhangi bir gelişme yok'' değerlendirmesinde bulundu.

-5 PUAN FARK-

Olaylar nedeniyle yarıda kalan Gaziantepspor maçının Bursaspor'un 3-0 galibiyetiyle tescillenmesine de değinen Sağlam, gelen bu 3 puanla en yakın rakipleriyle aradaki farkı 5 puana çıkardıklarını anımsattı.

Sağlam, 7 maç sonunda puanlarını 19'a çıkararak önemli bir avantaj elde ettiklerine değinerek, şunları kaydetti:

''Kardemir Karabükspor maçına da bu avantajımızı sürdürmek için 3 puan parolasıyla çıkacağız. Ligin yeni ekiplerinden, sezona iyi başlangıç yapan, iyi oynayan, güçlü bir takımı konuk edeceğiz. Rakibimizin başında çok sevdiğimiz, başarılı bir teknik adam Yücel İldiz bulunuyor. Ligde güçlü bir konumdalar.''

Başarılı teknik adam, ''Eleştirileri nasıl karşılıyorsunuz'' sorusuna ise şu yanıtı verdi:

''Bizim olaya bir bakış açımız var. Futbolu değerlendirme anlayışımız var. Bu anlayış içinde doğru olanı yapıyoruz. Eleştirilerden olumlu şekilde faydalanmayı bilen insanlarız. Yeter ki eleştiriler, eleştirilen insanı başarıya teşvik etsin. Diğerleri ile ilgili konuşmak istemiyorum. Onların maksatları belli zaten; dikkate almıyoruz. Bize bir şeyler katacak iyi niyetli insanlar eleştirilere devam etsin, biz de faydalanalım.''

A.A.