“3 oyuncu değişikliği hakkımızı doldurduğumuz bir anda sen bizi 10 kişi bırakıyordun. Senin gibi tecrübeli bir kaleciye bu hareketler yakışmıyor.”

KARŞILAŞMANIN 84. dakikasında aut atışını geç kullandığı için sarı kart gören kaleci Leo Franco, hocası Frank Rijkaard"ın hışmına uğradı. Kartla cezalandırılmasının ardından maçın orta hakemi Halis Özkahya"yı alkışla "protesto" ettiği için kırmızı kartın "ucundan" dönen Arjantinli"yi maç esnasında kenarda da el işaretleriyle uyaran Hollandalı çalıştırıcı, ilk kez bir öğrencisine karşı sert yüzünü gösterdi.

YEDİĞİ hatalı gollerle kredisini tüketen kalecisine olan öfkesi maçın ardından da dinmeyen başarılı teknik adam, soyunma odasında da tepkisini tercümanı aracılıyla Franco"ya iletti.

"TEKRARLANMASIN"

YENİ transferlerden Jo ve Dos Santos"un yanı sıra zor da olsa kazanan takımını tebrik ettiği soyunma odasında Franco"ya sitem eden Frank Rijkaard, şu sözlerle milli eldivene aba altından sopa gösterdi: “Sarı kart gördüğün pozisyonda hakeme gösterdiğin tepkiye anlam veremedim. Az kalsın bizi yakıyordun. 3 oyuncu değişikliği hakkımızı doldurduğumuz bir anda sen bizi 10 kişi bırakıyordun. Senin gibi tecrübeli ve kariyerli bir kaleciye bu hareketler yakışmıyor. Bir daha bunun tekrarlanmasını istemiyorum.”

11"de şans bulan JO ilk golünü attı!

LİGDE henüz galibiyeti olmayan Denizlispor karşısında adeta güç gösterisi yapan G.Saray"da Jo ilk kez 11"de sahaya çıktı. Yeni takım arkadaşlarıyla uyumu gözlerden kaçmayan Sambacı yıldız, kritik bir gole imza atıp ilerisi için olumlu sinyaller verdi.

ALT yapıdan yetişen Emre Çolak"ın da ilk defa 11"de forma şansı bulduğu maçta, Cimbom"a geldiğinden beri 3 idmana katılan Dos Santos da 18 kişilik kadrodaydı.

EMRE ÇOLAK"A ÖZEL TAKTİK

Geleceğin yıldızı olarak gösterilen Emre Çolak"a ilk kez 11"de forma şansı veren Frank Rijkaard, maç içinde genç yıldızı sık sık yanına çağırıp özel taktikler verdi. Emre 57"de yerini yeni transferlerden Dos Santos"a bıraktı. / vatan