Aydın'da polisin yolda yaptığı kontrolde durdurulan bir otomobilde bulunan ve kimliğinin yanında olmadığını söylemesi üzerine kimlik tespiti için polis merkezine götürülen 41 yaşındaki Mediha Y.'nin 7 ayrı isme ulaşıldı. Şaşkına dönen polis, şüphelinin kimliğinden emin olmak için Osmaniye'de yaşayan babasına teşhis ettirildi. Üç ayrı hırsızlık suçundan aranan Mediha Y.'nin yanında nüfus cüzdanı taşımadığı ve yakalandığı polislere her defasında farklı kişilerin isimlerini söylediği ortaya çıktı. 
 
Aydın- Denizli karayolunun Eşref Bitlis Kavşağı'nda geçen pazar günü yolda kontrol yapan polis içinde 2'si erkek 5 kişinin bulunduğu 07 COA 53 plakalı otomobili durdurdu. Kimlikleri isteyen polis, yanında kimlik bulunmadığını ve adının Gülhanım Yılmaz olduğunu söyleyen kadın ile hırsızlık suçundan arandığı belirlenen Çelebi Y.'yi gözaltına aldı. Çelebi Y., Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine Gülhanım Yılmaz olduğunu söyleyen kadın da Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. 
 
PARMAK İZİ ŞAŞIRTTI 
 
Polis, Gülhanım Yılmaz'ın, hırsızlık suçundan kaydının bulunduğu ancak aranmadığını ancak kimlik bilgilerinde tutarsızlık olduğunu belirledi. Şüpheli kadının kimliğini netleştirmek isteyen polis, parmak izi incelemesi yaptı. Adını Gülhanım Yılmaz olarak söylenen kadının parmak izini alan polis, kayıtlarında Mediha Çelik, Mediha Uran, Mediha Huran, Pakize Yılmaz, Meryem Ok, Meryem Yozan ve Ayşe Kaplan adlarına ulaştı. Şaşkına dönen polis, şüpheliyi sorguya aldı ve gerçek ortaya çıktı. 
 
Konya, Adana ve Kayseri'de üç ayrı hırsızlık olayından aranan 41 yaşındaki Mediha Y. üzerinde nüfus cüzdanı taşımadığı ve polise yakalandığında her defasında farklı adlar verdiği ortaya çıktı. 
 
Polis, Osmaniye nüfusuna kayıtlı olan Mediha Y.'nin başka bir Oyununa gelmemek için fotoğrafını çekip Osmaniye polisine gönderdi. Mediha Y.'nin Osmaniye'de yaşayan babası 62 yaşındaki Ali Y. polis merkezine davet edilip fotoğraf gösterildi. Ali Y. tarafından da doğrulanan kimlik bilgilerinin ardından Mediha Y. adliyeye sevk edildi ve tutuklandı. 
 
Öte yandan Çocuk Şube Müdürlüğü'nce adliyeye sevk edilen Çelebi Y. ise savcılıkta ifade vermesinin ardından serbest bırakıldı.