Turkcell Süper Lig'in 17. haftasında Beşiktaş sahasında ağırladığı Bursaspor'a 3-2 mağlup olurken, karşılaşmanın 56. dakikasında yaşanan bir pozisyon maç sonrasında çok konuşuldu.

Maç 1-1 iken; Tello, Beşiktaş'ın sol kanatta kazandığı serbest vuruş için topun başına geçti. Hakem Tolga Özkalfa bu pozisyonda Tello'ya "Düdüğümü bekle" işareti yapmasınarağmen, Tello hakemi iterek serbest vuruşu kullandı ve Mert Nobre de skoru 2-1'e getiren golü kaydetti.

Maraton programında bu pozisyonu yorumlayan Şansal Büyüka ile Erman Toroğlu arasında ilginç diyaloglar geçti.

İşte Erman Toroğlu'nun ilginç yorumu:

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 56... Beşiktaş artık sazı çalan taraf. Beşiktaş'ın golü geliyor. İbrahim bir hentbol yapıyor mu? Düdük çaldı mı, çalmadı mı? Ne oluyor burada? Kullandıktan sonra düdük niye ağıza gider hocam?

ERMAN TOROĞLU: Hakem verdi kararını. Tandoğan geldi ve attırmak istemedi, hakem de ona “Git yerine” dedi. “Bu pozisyonun namusu bana ait. Senin hakkını ben koruyacağım” dedi. Hakem, Tello'ya “Ben sana düdük çalacağım” diyor. Bu ne biliyor musun? Sahada bir hakemin olmadığının kanıtı!.. Hakem burada yok!

ŞANSAL BÜYÜKA: Hakem düdük çalmadan Tello oyunu başlattı. Tamam. O zaman niye düdük çalıyor.

ERMAN TOROĞLU: Tello'ya “Bu boru değil düdük” diyor ama Tello onun boru olduğunu gösteriyor.

ŞANSAL BÜYÜKA: Tello'nun düdükten önce başlama hakkı yok mu?

ERMAN TOROĞLU: Yok. Hemen başlarsın tamam ama hakem geldi, Ali Tandoğan'a yerine git dedi. Tello'ya bu düdüğü öttüreceğim diyor. Öttürmeden oyuna sokarsa Tello'ya sarı kart göstermeli. Bunu hakem hatasına sokarlar. Bu hakemin büyük bir fiyaskosu! Zavallı Bursa yanmış. Hakem artık ruhunu vermiş. Aslında düdüğü sarı vermek için çalmaya niyetlenirken “yürü lan” diyor. Hakemi nasıl itersin ya? Senin asker arkadaşın mı hakem, Tello? Sarı kart yiyecek Tello gol attırıyor.

ŞANSAL BÜYÜKA: Bu da Nobre'nin bu sezon attığı ilk gol.

ERMAN TOROĞLU: Böyle bir gol yedin. Bir tarafsın. Halet-i ruhiyen nasıl olur?

ŞANSAL BÜYÜKA: Ben hakemden çok kalecime bakarım bu pozisyonda. Çok kötü çıktı Ivankov.

ERMAN TOROĞLU: Hazır değil takım. Şimdi maç 1-1 ve böyle bir gol yemişsin. Bursalı futbolcunun kafası ve Beşiktaşlı futbolcunun kafası... Bazı şeyler tesadüf olmuyor. / vatan