Galatasaray Başkanı Adnan Polat, GSTV'deki yayında çarpıcı açıklamalar yaptı. Polat, yıldız futbolcuları Arda Turan hakkında bilinmeyen bir gerçeği gün yüzüne çıkardı. Polat elini çabuk tutmasa Arda yuvadan uçacakmış.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, GSTV'deki yayında çarpıcı açıklamalar yaptı. Arda'nın Manisaspor'da kiralık oynadığı dönemde Beşiktaş ile görüştüğünü açıklayan Polat, transferde izledikleri rotayı da anlattı. Bir ön libero ve bir santrfor alacaklarını belirten Başkan Polat bir de kaleci transferi yapabileceklerini belirtti. Adnan Polat, transferi tepki çeken Kazım'ı savunurken; Necati Ateş'in transferinden vazgeçtiklerini de belirtti.

Adnan Polat yabancı kontenjanlarının uygun olduğunu ve bu transferlerin hepsinin yabancı oyuncu olabileceğini de sözlerine ekledi.

Polat, Serdar Özkan ve Mehmet Batdal'ın kulüpten ayrılacağını da söylerken, Necati Ateş, Fatih Tekke ve Ronaldinho'nun ise gündemde olmadığını açıkladı.

"ARDA BEŞİKTAŞ'LA GÖRÜŞMÜŞ"

Arda'nın Galatasaray'a kazandırıldığı anıyı Polat şöyle anlattı: "Bir gün Manisaspor'un maçını izliyordum, Adnan Sezgin'e sahada çok iyi oynayan bir futbolcu vardı, 'kim bu çocuk?' diye sordum. O da bizim futbolcumuz Arda Turan dedi. Daha sonra Arda'yı aradım ve eşyalarını topla iki hafta sonra sezon bitiyor Florya'ya geleceksin dedim. O da bugüne kadar Galatasaray'dan kimsenin kendisini aramadığını ve Beşiktaş ile görüştüğünü söyledi. Yani Arda az kalsın Beşiktaş'a gidecekti. Ayrıca Manisaspor da 1 milyon Euro'luk bonservis ücretini yatırsaydı Arda'yı kadrosuna katabilecekti. Arda'yı böylelikle kazanmış olduk."