AYDINPOST HABER SERVİSİ-Aydın"ın gururu “Keskin Viraj” Fanta firmasının bu sene 2. Düzenlediği “Fanta Stage 2011” beste yarışmasına katıldı.

Adnan Menderes Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan Keskin Viraj “Duruşma” adlı besteleri ile şimdiden birincilik yolunda ilerliyor.

İnternet oylamasının yüzde 30"u ve profesyonel jüri oylamasının da yüzde 70'i alınarak ilk 30 kişi ya da grup belirlenerek İstanbul"da Profesyonel stüdyo kaydına alınacak. Stüdyo kaydı performanslarına göre Jürinin vereceği oy ile ilk 10 belirlenerek profesyonel müzisyenler tarafından workshop'a katılarak sahne ve müzik eğitimi alacaklar.

Bu eğitimin ardından çıkacakları sahnede sergileyecekleri performans sonrasında belirlenecek 2 finalist Manga ve Tarkan ile klip çekecek ve 16 şehirde Fanta 2011 Gençlik festivaliyle turneye çıkarak sahne alacak.

Sözlerini Kaan Çalışkan ve Yılmaz Yurdakil"un yazdığı “duruşma” bugün itibariyle birinciliği koruyor.

Oylama http://www.fanta.com.tr/fantastage/yetenekler/96 adresinde gerçekleştiriliyor...

Oylamayla ilgili Keskin Viraj adına açıklama yapan Kaan Çalışkan, "Sayfaya girdiğinizde “BEĞEN” butonunu tıklamanızın ardından açılan mini pencere facebook hesabınıza bağlanmanızı ve izin vermenizi istiyor. Gerekli izin verildikten sonra yeniden “BEĞEN” tuşuna bastığınızda oy vermiş oluyorsunuz. Sistem yoğunluğundan dolayı nadiren verdiğiniz oylar görüntülenmeyebiliyor, bu yüzden oy verdikten sonra oy sayısının arttığından emin olunuz veye yeniden “BEĞEN” tuşuna basınız. Besteye çekilen tanıtım klibine de http://www.youtube.com/watch?v=Emr3Nom8kiQ linkinden ulaşabilir ve paylaşabilirsiniz" diye konuştu.