ÇORUM’da, birlikte yaşadığı kadını 7 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladığı ileri sürülen 56 yaşındaki Cavit K., jandarma tarafından gözaltına alındı.
 
İddiaya göre, Çorum’da bir tuğla fabrikasında işçi olarak çalışan Cavit K., 8 yıldır birlikte yaşadığı ve bir ay önce kavga edip ayrıldığı 2 çocuk annesi 41 yaşındaki Sultan Özyılmaz’ı telefonla arayıp, "Seninle önemli bir konu görüşmek istiyorum. Mutlaka gelmelisin" diyerek buluşma teklif etti. Sultan Özyılmaz ise bu teklifi kabul ederek dün akşam Cavit K. ile görüşmeye oğlu 5 yaşındaki Cemal Özyılmaz’ı da alarak gitti. İkili, Çomar Barajı’na giderek burada konuşmaya başladı ve aralarında tartışma çıktı. Sultan Özyılmaz, Cavit K.’ya barışmak istemediğini söyleyince çift kavga etti. Cavit K., "Adını sağda solda duyar oldum. Başka erkeklerle adın çıktı. Sen ne yapmaya çalışıyorsun" diyerek kadını, oğlunun yanında 7 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı, daha sonra da 112’yi arayarak ambulans çağırdı.
 
 
 
 
Sultan Özyılmaz, ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra Çorum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 2 çocuk annesi kadın, hemen ameliyata alındı. Özyılmaz’ın durumunun ağır olduğu belirtildi. Diğer yandan şüpheli Cavit K. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Cavit K., sorgusunda ise "8 yıldır birlikte yaşıyoruz. Namus yüzünden bıçakladım" dedi. Konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.