Sosyetenin ünlü isimlerinden Elif Dürüst, yedi yıldır en çok okunan kadın sitelerinden biri olan www.mahmure.com için 'Süperstar' olarak anılan Ajda Pekkan ile konuştu. Pekkan da özel hayatına dair her şeyi açık açık anlattı. İşte o röportajın bir bölümü...

Türkiye'de müziğin 'Süperstarlık Tacı' size verildi. Peki siz kariyer olarak kendinizi istediğiniz noktada hissediyor musunuz? Sanırım, benim yarışım hiçbir zaman bitmeyecek. Ben 'Süperstar' kavramını çok sevmiyorum. Her zaman çok iyi bir şarkıcı olmanın derdindeydim. Hâlâ da öyleyim. Türk insanı beni yıllardır gördüğü noktadan bir adım aşağıya indirmedi, ben de onlara layık olmaya çalışıyorum. Bu ağır bir yük.

ZAAFLARIM VAR!
Müzikle bu kadar iç içe bir insansınız. Peki sizin bir dinleyici olarak müzikle kurduğunuz ilişki nasıl? Çok iş tabii ki... Ama elbette keyif de alıyorum. Sonuçta insan ister istemez, hep profesyonel bir kulakla dinliyor. Bu da bir nevi mesleki deformasyon galiba... Ama elbette çalan bir şarkıya eşlik etmeyi, bir yerlerde duyduğum bir parçanın kime ait olduğunu bulmayı ve o albüme sahip olmak için peşinden koşmayı da her dinleyici gibi ben de seviyorum.

Ajda Pekkan bir star olarak rekabet duygusunu sıradan insanlardan farklı olarak nasıl yaşıyor? Ben de sıradan bir insanım. Herkes kadar sıradanım. Sadece yaptığım iş çok göz önünde! Zaaflarım da var, güçlü yanlarım da. Sizden bir farkım yok!

AŞKSIZ OLMAZ
Ajda Pekkan, hayat tecrübesi olan güçlü bir kadın. Tam da bu konumlandırma üzerinden Pekkan, aşk ve erkeklerle ilgili ne der?
Ne onlarla ne onlarsız... Ve elbette aşksız olmaz...

Çok güçlü bir kadın gibi görünüyorsunuz. Bu duygusal olmanızı engelliyor mu ya da aradaki dengeyi nasıl kuruyorsunuz?
Bu güç, kadın olmakla ilgili ve her kadının içinde de var aslında... Elbette duygusalım, ama bu kendi ayaklarım üzerinde durmama engel değil! Farklı olaylar karşısında, bizi kimi zaman duygularımız kimi zaman da mantığımız yönetiyor. Hangi olaya neyle karşı duracağımızı da tecrübe ederek öğreniyoruz. günaydın