CINE5'te Yasemin Bozkurt'un sunduğu "Bir Demet Yasemin"e konuk olan Adnan Koç, son günlerin fenomen dizisi "Muhteşem Yüzyıl'ın Behram Paşa'sı olarak yaşadıklarını ve hayatının bilinmeyenlerini canlı yayında anlattı.

Behram Paşa rolüyle başarılı bir performans çizen Adnan Koç, karakterinin dizide ölmesi nedeniyle ayrıldığı için üzgün olsa da yeni dizi teklifleri de almaya başlamış. Pargalı İbrahim'i canlandıran Okan Yalabık'la olan son sahnesini programda anlatan Adnan Koç, Pargalı tarafından öldürülen Behram Paşa'nın son anlarını gerçekten yüreğinde hissetmiş.

"İYİ Kİ VARSIN ANNE"

9 yaşındayken babasının ölümüyle sarsılan Adnan Koç, o yıllarda annesinin 9 çocuğuyla dul kalmasına rağmen hep güçlü durduğu söyledi. Eşini kaybetmenin üzüntüsüyle bir gecede saçları beyazlayan annesinin en küçüğü bir yaşında olan çocuklarıyla verdiği yaşam mücadelesi için teşekkür eden Adnan Koç, canlı yayında annesine "iyi ki varsın" diyerek seslendi.

ÇİÇEĞİ BURNUNDA BABA

Oyunculuk dışında bir de Türk Sanat müziği albümü çıkaran Adnan Koç, aynı zamanda çiçeği burnunda bir baba. Babalığı yeni yeni kavrıyorum diyen Koç, oğlunu kucağına alıp hicaz makamında şarkılar, ninniler de söylüyormuş.