KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'ne bağlı Ulaşlı Beldesi'nde, henüz 9 aylık olan bir bebeğin, böcek ısırması şüphesiyle götürüldüğü Karamürsel Devlet Hastanesi'nde yapılan muayenesinde doktorların "Böcek ısırmasına benzemiyor. Cinsel istismar ve tecavüze uğramış olabilir" şüphesiyle olayı jandarmaya bildirmesi Kocaeli'ni karıştırdı.
Gölcük'e bağlı olmasına rağmen Karamürsel İlçesi'ne daha yakın olduğu için Ulaşlı Beldesi'nden bu ilçedeki Devlet Hastanesi'ne götürülen bebek muayene edildi. Adının A.T. olduğu öğrenilen kız bebeği hastaneye annesinin bir yakınıyla birlikte götürdüğü, pratisyen bir hekim tarafından yapılan muayenesinde ise genital bölgesinde kızarıklık ve morartıların böcek ısırmasından kaynaklanmış olamayacağı belirtildi.
Nöbetçi çocuk doktorlarının da aynı görüşü bildirip ayrıca tecavüze uğramış olobileceği de belirtilince durum jandarmaya bildirdi. Jandarma tedbir olarak anne ve babasını gözaltına aldı. Olayla ilgili gelişmeler açıklanmamakla birlikte, bebeği Adli Tıp doktorlarının da muayene etmekte olduğu ve olayın bu muayenelerin ardından netleşerek açıklığa kavuşacağı belirtildi.
DHA