Galatasaray"da gol yollarında sorun yaşanmasına karşın isteği şansı bulumayan Mehmet Battal pes etmedi.

Genç golcünün menajeri Mahmut Güneş, Radyospor"da Özgür Sancar"la Haber Özel Programı"nda yaptığı açıklamada, "Mehmet"i kararı kesin, devre arasında Galatasaray"dan ayrılmayı düşünmüyor." dedi.

Mehmet"in, kendisine şans verileceğine dair inancını kaybetmedi, genç futbolcunun bütün planlarını da Galatasaray"da uzun süre kalma üzerine yaptığı belirtilirken, daha önce tesislerde kalan Mehmet Battal"ın, Bahçeşehir Teras Garden"da bir ev satın aldığı ve kaleci Ufuk"un komşusu olduğu belirtildi.

Mehmet Battal"ın, yakın çevresine, Galatasaray forvetinin en güçlü adayı olduğunu söylerken, Kasımpaşa maçında Hagi"nin öncelikle olarak Mehmet"i oyuna almak istediği; ancak durum 2-0 olduktan sonra Serdar Özkan gibi diğer maçlarda şans bulamayan futbolcuları tercih ettiğini söylediği öğrenildi.

Mehmet"in devre arasında çok ciddi teklifler olsa bile takımdan ayrılmayı düşünmediği öğrenildi. Bilindiği gibi, Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, genç futbolcuyu en beğenen isimlerin başında geliyor.

KEWELL DA KALIYOR

Galatasaray'da Hagi, Avustralyalı için kararını yönetime bildirdi.

Kasımpaşa maçında yeniden doğan Avustralyalı için, "Kalsın" kararı çıktı. Hagi, bu durumu yönetime de bildirdi.

Gheorghe Hagi"nin daha önce göndermeyi düşündüğü futbolcular arasında yer alan Avustralyalı Harry Kewell"ın sezon sonuna kadar takımda kalması için yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

Özellikle Kasımpaşa maçında sergilediği olumlu performansın ardından Rumen teknik adamın, Kewell"a “Seni her zaman böyle istekli görmek istiyorum. Hem benim hem de takım arkadaşlarının iyi bir Kewell"a her zaman ihtiyacı var”
ifadelerini kullandığı belirtildi.

SEBEBİ KARACİĞERİ!

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve yaşadığı karaciğer hastalığı nedeniyle dönem dönem verimli olamayan Avustralyalı oyuncunun, takımiçindeki liderlik görevini yerine getirmesinden son derece mutlu olan Hagi"nin, Kasımpaşa maçından sonra yöneticilere de oyuncusunun bu özelliğini övdüğü ortaya çıktı.

"BU KEWELL İŞ YAPAR'

Hagi"nin Kewell için “Saha içinde neler yapabileceğini çok iyi biliyorum. Böyle bir Kewell, her zaman işimize yarar. Onu takımda tutmak tecrübesi bakımından bize fayda sağlayacaktır” şeklinde konuştu. Yöneticilerin de maç başına oynayan Kewell"ın sezon sonuna kadar kalmasından yana oldukları bildirildi.

Cihan