Başkan Yıldırım Demirören, teknik heyet ve oyuncularla yaptığı toplantıda, “Artık sizlerden tek beklentim şampiyonluk ve Avrupa'da başarı. Bunu yapamazsak faturası ağır olur. Siz bizi, bizler de sizi sevindirelim” dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolcularla Avusturya kampında yaptığı toplantıda beklentilerini anlattı, ardından bir dizi uyarılarda bulundu. Başkan Demirören'in toplantıda futbolcularını hem övdüğü, hem de dikkatlerini çektiği öğrenildi. Demirören'in “İlk kampta bazı aksilikler oldu. Ama artık herşey yolunda. Şu an takımda olan huzur yüzüncü yılımızda bile yoktu. Sizleri böyle görmek beni ve tüm camiayı mutlu ediyor. Artık sizden tek beklentim şampiyonluk ve Avrupa'da başarı. Bunu yapamazsak faturası hepimiz için ağır olur” dediği öğrenildi.

FUTBOLCULAR SÖZ VERDİ

Demirören'den sonra söz alan teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da “Yeni sezon öncesi tüm isteklerimiz yerine getirildi. Bunun için bir kez daha yönetim kurulumuza teşekkür ederim. Bu takıma güveniyorum ve bizden tüm beklentilerinizi karşılayacağımızı umuyorum” dediği belirtildi. Futbolcular adına söz alan Kaptan Delgado'nun ise “Son yıllarda gördüğüm en iyi arkadaşlık ortamına sahibiz. Bu sayedede tüm başarıları yakalarız' diye konuştuğu bildirildi. Son olarak tekrar söz alan başkan Demirören'in “Siz kupaları alın, bizi sevindirin, biz de maddi ve manevi anlamda sizleri sevindirelim' dediği ifade edildi.

Kartal'ın gurbette son provası Kocaelispor'la

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş, buradaki son hazırlık maçında Süper Lig'in yeni takımlarından Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Bad Waltersdorf Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak müsabakayı D Smart naklen yayınlayacak. Siyah-beyazlı ekip, Avusturya'da daha önce yaptığı hazırlık maçlarında Almanya'nın Schalke 04 takımını 2-1 ve İsrail'in Maccabi Haifa ekibini 1-0 mağlup etmişti. (Yenişafak)