Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Ramazan ayı dolayısıyla sürdürdüğü ziyaretleri kapsamında iftarını Atılgan ailesinin sofrasında açtı.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Kültür ve Sosyal işler Müdürü Fatih Demir ve Satın Alma Müdürü Mehmet Çelik ile birlikte iftar yemeğinde Atılgan ailesinin evine konuk oldu. Yemekten önce ev sahipleriyle bir süre sohbet eden Başkan Alıcık, Ramazan ayının son iftar yemeğinde sofralarına konuk edildikleri için aileye teşekkür etti. Atılgan Ailesine sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir beraberlik dileyerek, yanında götürdüğü tatlıyı vererek tatlı yiyelim tatlı konuşalım dedi. Atılgan ailesinin Ramazan ayını da kutlayan Başkan Alıcık, bu ayın sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma ayı olduğunu vurgulayarak, bu tür iftar yemeklerinin, hem dinimizde, hem de geleneğimizde büyük bir yerinin olduğunu, Türk Milleti olarak bu değerleri yaşatmamız gerektiğini ifade etti.

Ev sahibi Atılgan ailesi de Başkan Alıcık'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu ziyareti unutmayacaklarını söyledi. Yenilen yemeğin ardından çay içerek bir süre sohbet eden Başkan Alıcık, Atılgan ailesine kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederken, hayatları boyu sofralarının Bereketli olmasını aile bireylerinin sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmelerini dileyerek bayramlarını kutladı.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png