Her Cuma günü kendi aralarında yapılan toplantıyı ayda bir kez basın mensupları ile tekrarlayan Söke MHP Kadın Kolları gündemdeki konuları değerlendirdi.

Geçtiğimiz günlerde fakülte binasına destek olmak üzere kermes düzenleyen ve elde ettikleri 2 bin 50 TL"yi Fakülte yapımına bağışlayan MHP"li kadınlar; son günlerde gündemde olan kurban bağışlarının fakülte binasına yapılması kampanyasına da destek olduklarını belirttiler. Fakülte binası yapımına destek olmak üzere daha önce planladıkları gezi programını ekonomik ve hava şartlarından dolayı bahar aylarına ertelediklerini ifa de eden Söke MHP Kadın Kolları Başkanı Gülnur Er; “Fakülte Söke"nin geleceği. Bu nedenle düzenlenen kampanyaların dışında kalamayız. Bizler kurban bağışı kampanyasına tam destek veriyoruz, yanındayız” dedi.

Ülkenin özellikle ekonomik olarak zor şartlardan geçtiğini belirten Gülnur Er; yaptığı açıklamada Türkiye gündemini de kısaca değerlendirdi. Türkiye gündeminde olan açılım konusunun anneleri, tüm kadınları yürekten yaraladığını söyleyen Söke MHP Kadın Kolları Başkanı Gülnur Er; “Şehit analarının feryatlarını biz görüyoruz ama görmezlikten gelenler var. Açılım konusu önce şehit annelerinin, sonra tüm annelerin içini acıtmaktadır” dedi.

Kahvaltılı toplantıda Kadın Kollarını yalnız bırakmayan MHP Söke İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu da tüm teşkilat olarak fakülteye kurban bağışı konusunda destekçi olduklarını ifade etti. Tüm Söke halkını fakülteye destek vermeye davet eden İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu; “Her zaman Sökeliler ve MHP Teşkilatı olarak Fakülte binasını en hızlı şekilde nasıl tamamlayabiliriz düşüncesi içindeyiz” dedi.