"Erdoğan Camialtı'nda oynadı"

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ın sunduğu yarışma programı "Ahmet Çakar'la Şansa Bak" ta önceki akşam ilginç bir gelişme yaşandı.

Yeni Şafak Gazetesindeki habere Futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ın sunduğu Fox TV'deki yarışma programı "Ahmet Çakar'la Şansa Bak" ta önceki akşam ilginç bir gelişme yaşandı. Başbakan Erdoğan'ın oynadığı futbol takımları ile ilgili soru sonrası, Erdoğan Çakar'ı evinden arayarak "Bu yoğun siyasi gündemde beni eski günlere götürdünüz" diyerek teşekkür etti.

Programda sorulan, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan aşağıdaki amatör takımlardan hangisinde lisanslı olarak futbol oynamıştır" 99 bin YTL'lik final sorusuna yarışmacı "İETT, Erok Spor, Camialtı Spor, Kasımpaşa, Beyoğlu Spor" şıklarından Camialtı diyerek yanlış cevap verdi ve para ödülünü kaybetti. Erdoğan program sonrası yaklaşık 23:30 sıralarında özel kalemi aracılığıyla ulaştığı Çakar'a "Beni çok mutlu ettiniz. Çok eskilere götürdünüz. Benim için nostalji oldu bu yoğun siyasi gündemimde. Futbol günlerime geri döndüm. Eyüp Stadı, Vefa Stadı şöyle bir film şeridi gibi gözümün önünden geçti. Yarışmacı bir de o yıllarda Kasımpaşa'daymış aslında bilebilirdi" dedi. Kendisini aradığı için Erdoğan'a teşekkür eden Çakar da "O akşam çok mutlu oldum. Bu yoğun günlerinizde Allah yardımcınız olsun dedim" diye konuştu.

KEŞKE BAŞBAKAN YARDIM EDEBİLSE

Final sorusunda Çakar, yarışmacıya, "Önemli bir toplantısı yoksa Başbakanımız programımızı seyrediyordur. Şu anda Başbakanımızın anıları aklına gelmiştir muhakkak. Eski yıllara gitmiştir. Keşke imkan olsa da Sayın Başbakanımız size yardımcı olsa" şeklinde konuşmuştu. (vatan)