Aysun Kayacı, Hillary Clinton'ın korumalarıyla kavga ettiği yönündeki haberleri yalanladı ve olayın aslını anlattı...

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; NTV'de 'Haydi Gel Bizimle Ol' programına katılan ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'un korumalarıyla yayın öncesi tartıştığı söylenen Aysun Kayacı, olayın aslını anlattı.

Okan Bayülgen'in 'Sade Vatandaş' programına konuk olan Kayacı, "Korumalar beni aradığı için assolist triplerinde yaşamıyorum. Bilenler bilir, bilmeyenler bilmez. Hiç öyle bir şey olmadı. Tam tersine, bunu acaba kimler doğru algılayacak, anlatsam bile anlamayacaklar diye düşündüm" şeklinde konuştu.

Kendisinin de programa katılan herkes gibi arandığını söyleyen Aysun Kayacı, "Gayet mutlu mesut arandım ben tabiki. Benim de güvenliğim için bundan daha mutlu ne olabilir" açıklamasını yaptı.

OLAYIN ASLI BAŞKA...

Kayacı, ünlü olduğu için imtiyaz isteyen bir insan olmadığının altını çizerek habere konu olan durumun aslını anlattı. Kendisinin baştan aşağı aranmasına rağmen tam o sırada mekana gelen Pınar Kür'e gösterilen tavır karşısında şaşkınlık geçiren Kayacı, o an yaşananları şöyle aktardı:

"Ne imtiyazları kabul ederim ne de tam tersi ibreti alem olsun diye ünlülere karşı bir tavır vardır onu kabul ederim. Gayet mutlu mesut aranırken ben, çok normal bir biçimde tam geçiyordum oradan giderken Pınar hanım ve (Kür) Müjde hanım (Ar) falan geldi. Pınar hanım da o takıları ve herşeyiyle en az benim kadar bipledi. Beni böyle gevrek gevrek gülerek, etrafa şovunu yaparak her yerimi arayan beyefendi Pınar hanıma 'Buyrunuz' dedi."

Amerikalı değil bir Türk polis tarafından arandığını belirten Aysun Kayacı, bu duruma tepkisini "Ben sadece kurumların ve kişilerin bizim üzerimizden 'Bakın işimizi ne kadar iyi yapıyoruz' maksatlı olarak, 30 yaşına gelen bir insan olarak izin vermem. Benim üzerime şov yapamaz" diyerek koydu.

PINAR KÜR TERÖRİST OLAMAZ

Okan Bayülgen, Aysun Kayacı'nın bu sözlerine esprili bir yorum getirerek şu değerlendirmeyi yaptı:

"Pınar Kür'ün terörist olmayacağı kesin. İnsan bir bakışta anlar ve 'bu kadın terörist değil' der. Fakat anlaşılıyor ki, ben Aysun'dan hep şüphelenmişimdir, bunda bir anarşik durum var!"