AYDINPOST ÖZEL

Aydın Genç İşadamları Derneği Başkanı Selçuk Güler, İstanbul Güngören'de düzenlenen hain saldırıyı nefretle kınadıklarını belirtti.

Başkan Güler, "Ülkemizde kaos oluşturmak isteyenler, bin yıldır amaçlarına ulaşamadılar, bundan sonra da asla ulaşamayacaklar. Genç işadamları olarak terörü lanetliyoruz. Kardeşliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek" dedi. Hayatını yitiren vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, milletimize başsağlığı dileyen Güler , “Terör eylemi, kim tarafından ve ne için gerçekleştirilse gerçekleştirilsin, bir insanlık suçudur. Çünkü terör suçlu ya da masum ayırmaz ve herkese karşıdır. İlk patlamanın ardından yardıma koşan insanlarımızın üzerine ikinci bomba patlatılıyor. Ancak şuna eminim ki insanlarımızın birbirlerine olan bağlılığını bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi. Güler, "Bunların amacı Türkiye'nin birlik ve beraberliğini bozmaktır. Milletimiz bin yıldır nasıl birbirine sıkı sıkı bağlı kaldıysa bundan sonra da aynı kararlılığı gösterecektir. İş alemi her zaman devletinin, milletinin ve bayrağımızın yanında olmuştur, bundan sonra da olacaktır" diye konuştu.
Saldırılara karşı serinkanlı olunması gerektiğinin altını çizen Selçuk Güler, teröre en iyi cevabın milletimizin birbirine daha iyi kenetlenerek cevap vermesi olduğunu söyledi. Başkan Selçuk Güler, "AYGİAD olarak birlik ve beraberlik konusunda üzerimize düşen görevi dün yaptığımız gibi bundan sonra da yapacağız. Bu milleti birbirine bağlayan İslam kardeşliği gibi muazzam bir bağa sahiptir ve bu hiçbir zaman çözülemeyecektir. Bunu bozmaya yeltenenler boşuna çırpınıyorlar" açıklamasında bulundu.