AYDINPOST ÖZEL-Aydınspor'un daha önce sponsoru olduğu açıklanan Özel BSK Anka Hastanesi doktorunun iki futbolcuya icra gönderdiği ortaya çıktı.
Başkanlıktan istifa eden Cemal Özdemir'in sponsor olduğunu açıkladığı Özel BSK Anka Hastanesi doktoru ile Aydınspor futbolcuları arasında icra şoku yaşanıyor.
Aydınsporlu Ahmet Çelik ile Murat Korkmaz'ın ameliyat operasyonu sonrasında futbolculardan senet aldığu öğrenilen hastane doktoru Prof. Dr. İlhan Özkan'ın iki futbolcuyu icraya verdiği öğrenildi.
Ameliyat sırasında elden alındığı öğrenilen senetlerle ilgili olarak eski Başkan Cemal Özdemir'in konunun basına yansımaması için ricada bulunduğu da gelen bilgiler arasında.

İCRA ŞOKUNDALAR
Kulüp tarafından ödenmesi beklenen 4.5 milyarlık iki adet senedi işleme koyan BSK Anka Hastanesi doktoru İlhan Özkan'a eski Başkan Özdemir "Bu konuyu biz çözeriz. Lütfen basına yansıtmayın" dediği kaydedilirken, icra şoku yaşayan iki futbolcunun sorunun çözümü merak ediliyor.

BU NASIL SPONSORLUK

Öte yandan kulübün sponsoru olduğu açıklanan BSK Anka Hastanesi'nin doktorunun bu girişimi sponsorluk konusundaki açıklamaları gölgede bırakması da camiayı karıştırdı.