Aydinpost.com bundan sonra her hafta sizler için kaliteli, ekonomik, konforlu ve vizyoner firmaları karşınıza çıkarıyor.

Sektöründe yıldızı parlayan, müşteri memnuniyetine duyarlı, kendisini sürekli yenileyen ve gelişen teknolojiye ayak uyduran firmaları tanıma fırsatı bulacağınız bu sayfa sizlere büyük kolaylık da sağlayacak.

İşte Aydınpost ekibinin sizler için yaptığı o araştırma ve sektörünün yıldızı olan firmalar...

sube-fotograflari2.jpgKAHVE DURAĞI-Haftanın en iyi bistro cafesi

2009 yılında İzmir’den yola çıkan ve bugün 60’dan fazla noktada olan Kahve Durağı, Aydınlıların da en gözde mekânları arasında yerini aldı.

Kahve ve leziz yiyeceklerin buluştuğu özel bir kahve zincir mağazası olan Kahve Durağı, Aydın’da büyük ilgi görüyor.

kd3.jpgEski bir banka memuru olan İbrahim Evran’ın işletmeciliğini yaptığı Aydın Kahve Durağı’nda, mükemmel kahvelerin yanı sıra, pastalar, çikolatalar, yaz ve kış aylarına özel içecek menüleri ve güler yüzlü servisi ile haftanın 7 günü hizmet veriliyor.

Dünyanın en seçkin kahve yetiştiricilerinin mahsullerinden seçilen çekirdeklerin oluşturduğu özel harmanlar, kahve keyfinize yeni bir soluk getiriyor.

Sabah 08.00 ile gece 24.00’e kadar hizmet veren mekanda aileniz ve sevdiklerinizle hoşça vakit geçirebilirsiniz. Şayet çocuğunuz oyun oynamak isterse Kahve Durağı’nda bu da özel olarak düşünülmüş ve 70 metrekarelik alan minikler için tasarlanmış.

kd4.jpg

2013 Nisan ayından bu yana faaliyet veren Kahve Durağı, 130 metrekare iç, 170 metrekare de dış olmak üzere toplam 300 metrekarelik alana sahip. Mekan, 10 kişilik tecrübeli kadrosuyla aynı anda 100 kişiye servis hazırlayabiliyor.

Kahve Durağı’nda dilerseniz serpme dilerseniz set kahvaltının da keyfini çıkarabilirsiniz. Hatta doğum günlerinizi, özel toplantılarınızı veya kahvaltı organizasyonlarınız için de ev sahipliği yapan mekanda, 80 çeşit de kahve türü bulunuyor.

Kahve dışında kahvaltı, salata, makarna, soğuk ve sıcak sandviç çeşitleri, pasta ve wafel çeşitleri de bulunan mekânda otopark sorunu da yaşamıyorsunuz.

bayilik_kd__ogoo.jpg

KAHVE DURAĞI

Mimar Sinan Mh. Ali İhsan Paşa Bulv. No.59 AYDIN

Tel: 0256.219 69 69

 


img_0804.jpgKAVRUKLAR SAAT-Haftanın en iyi saat mağazası

1969'da baba Hasan Kavruk'un kurduğu Kavruklar Saat, o gün bugündür Aydınlıların saatini ayarlıyor.

Şu anda oğul Serdar ve Enver Kavruk'un işletmesini yürüttüğü Kavruklar Saat'te bibirinden şık kol ve duvar saatlerini bulmanız mümkün.

Mağazada iddialı ürünler yeraldığı gibi hoş sunum da sizleri bekliyor.

ks1.jpg

Tissot, Seiko, GUESS, Swatch, Tommy, Lacoste, Calvin Klein, Nacar, DIESEL, Esprit, Fossil, Casio, Quantum, Slazenger, Momentus, Romanson gibi dünyaca ünlü markaların saatlerini bulabileceğiniz mağazada farkı hissediyorsunuz.

Müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu Kavruklar Saat, Ramazanpaşa'daki yeni şubesiyle de sizlere yeni markaları ve yepyeni hizmet politikasıyla misafir ediyor.

img_1142.jpg

 Kavruklar Saat

Hasan Efendi Mah. Kazım Karabekir Cad. 1907 Sok. No:3 AYDIN

Tel: +90 256 225 55 45

 

 


 

PEMBE MAVİ ÇOCUK EVİ-Haftanın en iyi kreşi

Güncel yaşantınızda çocuklarınıza yeterince vakit ayıramıyor musunuz? Siz çalışırken çocuklarınızla ilgilenecek tecrübeli birisi yok mu? O zaman bu kurum tam size göre; Pembe Mavi Çocukevi sizleri bu stresten kurtaracak.

10419030_705215102885367_4298949907575821695_n.jpg

Çocuklarınız için fiziksel, zihinsel, duygusal, sosyal ve dil yönünden yeteneklerine göre gelişimlerini sağlayacak eğitim ortamını hazırlayan Pembe Mavi Çocukevi’nde, çocuğunuzun öz bakım becerilerinin (temizlik, giyinme, ağız ve diş sağlığı vb) kazandırılmasına önem veriliyor.

Pembe Mavi Çocukevi ile topluma kendi ayakları üzerinde durabilen, bağımsız bireyler kazandırıldığı gibi, çocuklarınız aynı zamanda ilköğretime hazırlanıyor.

pm1.jpg

İngilizce, görsel sanatlar, mutfak atölyesi, sanat atölyesi, ritim ve dans, müzik, beden eğitimi, satranç, halk oyunları, bale, ebruli ve yaratıcı drama dersleriyle çocuğunuzun eğitimini zenginleştiren Pembe Mavi Çocuk Evi’nde “Çocuk Haklarına” da büyük saygı gösteriliyor.

Çocuklarınızın kendisini özgürce ifade etmesine olanak sağlanan ve çevresiyle olumlu ilişkiler kurmasının desteklendiği Pembe Mavi Çocukevi’nde yeni arkadaşlıklar ve dostlukların da temeli atılıyor.

2 ila 6 yaş arasındaki çocuklarını güvenle emanet edebileceğiniz Pembe Mavi Çocukevi ile farkı hissedeceksiniz.

pembe-mavi.jpg

PEMBE MAVİ ÇOCUKEVİ

Hasan Efendi Mah. 1902 Sk. No: 13 / AYDIN (Orhan Otel Yanı)

Telefon: 0 (256) 213 16 16

 


 

img_1104.jpgİSTİKBAL- HELEZON MOBİLYA-Haftanın en iyi mobilya mağazası

Aydınlıların mobilya, halı ve aksesuar tutkusuna 2006 yılından bu yana hizmet veren İstikbal Bayi Helezon, 4 yıldır merkez Kipa AVM karşısındaki adresinde evlerinizi şenlendirmeye devam ediyor.

Mobilya sektörünün lider kuruluşu olmayı başaran İstikbal Mobilya'yı Aydın'da en iyi şekilde temsil eden Helezon'da konsept içerisindeki tüm ürünlerde teşhir ediliyor.

2013 yılında ISO9001 belgesi alan İstikbal Helezon Mobilya, müşterilerine 9 kişilik deneyimli kadrosuyla satış ve servis hizmeti sunuyor.

hl1.jpg

Rahatlık ve kaliteden ödün vermeden tasarlanan ürünlerini evlerde farklılık yaratmak isteyenler için şıklık ve konforla birleştiren İstikbal ürünlerini Aydın halkına satan Helezon Mobilya’da, birbirinden özel modeller geniş ürün gruplarında kendini yansıtıyor. Oturma gruplarından yatak odasına, yemek odasından panel mobilyaya, çocuk ve genç odalarından ev tekstiline, mutfak banyodan aydınlatma ve halıya, bahçe mobilyalarından aksesuarlara kadar birbirinden özel koleksiyonlar sunan İstikbal’le Helezon Mobilya, binlerce ürünü farklı zevkler ve mekanlar ile buluşturuyor.

Toplam 1600 metrekarelik hacme sahip olan İstikbal Mobilya Bayii Helezon'da her 3 ayda bir defa birbirinden cazip kampanyalar, uygun ödeme koşullarını bulabiliyorsunuz.

Helezon'dan satına alacağınız tüm ürünlerde 2 yıl garanti olduğunu da hatırlatalım.

img_1123.jpg

İstikbal Mobilya Helezon Ltd. şti.

Cumhuriyet Mh. Çine Bul. No.19 Kipa AVM karşısı

Tel:0256.214 22 35


img_0890.jpgLEZZET-İ ŞAHANE-Haftanın en iyi öğle arası mekanı

Aydın’da öğle araları lezzet dolu bir menü için gidebileceğiniz en uygun adreslerden biri, Lezzet-i Şahane.

8 kişilik tecrübeli ekibiyle hizmet veren Lezzet-i Şahane 2005 yılından bu yana Aydınlıların bilhassa öğle aralarında tercih ettiği mekânların başında geliyor.

Her güne özel menüsüyle tadı damağınızda kalacak yemekleri hizmetinize sunan Lezzeti Şahane’de, keşkek, yuvarlama, zeytinyağlı ve otlu pek çok yemeği sipariş edebilirsiniz.

Müşterilerine her gün 30 farklı yemek seçeneği sunan Lezzeti Şahane’nin bir özelliği ise tüm yemeklerini zeytinyağlı olarak yapması olarak biliniyor.

ls1.jpg

Fatih-Adviye Artunç çiftinin işletmeciliğini yaptığı Lezzeti Şahane’de aynı anda 100 kişiye hizmet verilebiliyor.

Lezzeti Şahane’de dilerseniz iç mekanda, dilerseniz de özenle tasarlanmış sevimli bahçesinde oturabilirsiniz.  Şayet sigara tiryakisiyseniz bahçe sizler için en uygun alan olacaktır.

Paket servis hizmeti verilmeyen mekanda; Keşkek, yuvarlama, mantı, et güveç, kuru fasülye, çorba çeşitleri (tavuksuyu, mercimek, yayla, ezo gelin, mantar), paşa böreği, sarma, dolma, elbasan tava, talaş böreği, ot yemekleri (ısırgan, kedirgen, ıspanak), kızartma, taze fasülye, börülce, hasan paşa köfte, şam köfte gibi pek çok yemeği afiyetle tadabilirsiniz.

img_0702.jpg

Adres: Sevgi Yolu/1905 Sk. No:4 Merkez/Aydın

Telefon:(0256) 213 0056

 

appstoreee.jpg     googleplay.jpg