Ak Parti Aydın il Tanıtım Medya Başkanı Gökhan Ökten’in desteğiyle hazırlanan söz ve müziği Eşref Gülpınar’ a ait olan “Bu Gençlik Bizim” şarkısı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye edildi.

Ak Parti Aydın Gençlik Kolları tarafından Adnan Menderes Üniversitesi’nde düzenlenen etkinliğe Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, İl Tanıtım Medya Başkanı Gökhan Ökten ve çok sayıda partili katıldı.

“GENÇLERLE VEFA BULUŞMASI”

Ak Parti İl Tanıtım Medya Başkanı Gökhan Ökten, “Geçmiş Dönemlerde Ak Parti’nin birçok kademelerinde olduğu gibi ve Gençlik Kolları Başkanlığında da görev almış bir kimse olarak, halen partimizin tanıtım ve medya görevini sürdürmekteyim. 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda, yeni anayasa değişikliğiyle ilgili seçilme yaşını 18’e indirilmesini de kapsayan bir madde genç seçmenlerimizi yakından İlgilendiriyor. Tüm Türkiye’de gençlerimize bir şarkı armağan etmek istedim. Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş Aydın’a geldi. Kendilerine ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a iletilmek üzere de hazırladığımız bu şarkıyı takdim ettim. Başkanımız Ecertaş şarkıyı dinledi ve çok beğendi. Genel Merkez de bu şarkıya videolarla hazırlayıp Sosyal Medya Hesabından 81 ilde teşkilatıyla paylaşacağını belirtti. Sonucu heyecanla bekliyoruz" diye konuştu.

Aydınlı ressam ve amatör müzik adamı Eşref Gülpınar, “Yaklaşık 5 Yıl önce emekli oldum. Bu güne kadar, hobi olarak amatörce şarkı sözleri ve beste çalışmaları yapıp, seçim zamanlarında seçim şarkıları da hazırlıyorum. İki ay önce, Ak Parti Aydın İl Tanıtım ve Medya Başkanı Gökhan Ökten gereken desteği sağlayacağını belirterek, bana gençlere yönelik bir şarkı hazırlamamı teklif etti. Gerekli çalışmalara başladım. Şarkı sözlerini yazıp bestesini yaptım ve “BU GENÇLİK BİZİM” isimli şarkının stüdyoda müzik altyapı çalışmalarını hazırladık. Yetkililerce beğenileceğini ve değerlendireceğini ümit ediyorum. Ayrıca bu müzik çalışmasında benimle birlikte pek çok kişinin emeği var” dedi.

Eşref Gülpınar’ın imzasını taşıyan eserde müzik Düzenlemede Ramazan Uslu, Bağlama Orçun, Kaval, Yüksel, Vokaller Damla, Nevcihan, Hazal, Doğukan ve Gökhan Ökten, stüdyo müzik kayıt Osman Akgündüz tarafından yapıldı.

İşte O Şarkının Sözleri

“BU GENÇLİK BİZİM”

Atalarımızla Tarihimizle, Ne Destanlar Yazmışız Milletimizle.

Daha da Aydınlık Günler Gelecek, Işıklarımız Hiç Sönmeyecek.

Bu Gençlik Bizim, Bu Memleket Bizim, Gelecek Hepimizin Gençlerimizin.

 İnanıyoruz Size Güveniyoruz, Bugünden de Güzel Yarın İstiyoruz.

 Vatan Yolunda Feda Canımız, Cumhur Yanında Büyük Ustamız.

Cumhurbaşkanım Erdoğan, Bu Gençlik Seninle Her Zaman

Cumhurbaşkanım Erdoğan, Bu Millet Seninle Her Zaman.

Şanlı Osmanlının Torunlarıyız, Cumhuriyetin bekçisiyiz Biz

Biz Gençliğiz, Biz Geleceğiz, Zeminden Zirveye Yarınlar Biziz

Bu Gençlik Bizim, Bu Memleket Bizim, Gelecek Hepimizin-Gençlerimizin.

İnanıyoruz Size Güveniyoruz, Bugünden de Güzel Yarın İstiyoruz....

 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA

17270573_10155170085277320_61076013_n.jpg17274336_10155170085192320_1736398244_n.jpg17351360_10155170085257320_1541554759_n.jpg