2 gündem maddesi ile 15 Ekim günü Aydın Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurulda önceki yönetimin ibra edilmeyen hesapları hakkında üyelerin karar vereceği belirtildi. 
Aydın Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Zeki Altın, 15 Ekim 2011 günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nın saat 09:30’da başlayacağını söyledi. Başkan Altın, çoğunluğun sağlanamaması durumunda olağanüstü genel kurulun aynı yer ve saatte 22 Ekim 2011 günü yapılacağını söyledi. 
Aydın Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Zeki Altın olağanüstü genel kurulda; "5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu'na istinaden hazırlanan 08 Nisan 2011 Tarih 27899 sayılı Resmi Gazete'ele yayınlanarak yürürlüğe giren Islah Amaçlı Hayvan Yetiştirici Birliklerin Kurulması ve Hizmetleri Hakkındaki Yönetmeliğe göre hazırlanan Islah Amaçlı Hayvan Yetiştirici Birlikleri Kuruluş Belgesi'nin uyarlamasının yapılması konusu ile hesap tetkik komisyonu raporunun okunması, görüşülmesi ve önceki Yönetim ve Denetleme Kurulu üyelerinin ibraları hakkında karar verilmesi” hususunun görüşülüp karara bağlanacağını söyledi.