Bilindiği gibi; Başbakan Erdoğan’ın Muğla programı dönüşü mitingde görev alan İzmir Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Ömür Nam’ın kullandığı 44 HR 154 plakalı otomobil, Milas-Yatağan karayolunun 1. kilometresinde karşı yönden gelen Ercüment Bütün’ün kullandığı 48 LN 638 plakalı otomobille çarpışmıştı. Kazada polis memurları Ömür Nam ve Mustafa Tunç ile diğer aracın sürücü Ercüment Bütün ve araçta yolcu olarak bulunan Suna Yıldız adlı bayan hayatını kaybetmişti.
Başbakan’ın mitinginden görev yerleri olan İzmir’e dönerken geçrdikleri trafik kazası sonucu şehit olan polis memurları Ömür Nam ve Mustafa Tunç için bugün sabah saatlerinde İzmir Emniyet Müdürlüğü önünde bir tören düzenlendi. Törenin ardından Aydınlı polis memuru Ömür Nam’ın cenazesi memleketi Karpuzlu'ya gönderildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Nam’ın cenazesinin ailesinin yaşadığı Bayrak Tepe Mahallesine getirildi ve İkindi namazına müteakip Aydın Valisi H.Avni Coş, AKP Milletvekili Mehmet Erdem, MHP Milletvekili Ali Uzuınırmak,  DSP Genel Başkan Yardımcısı Önder Aksakal, AKP milletvekili adayları Mustafa Savaş ve Ufuk Keçeci ve çok sayıda emniyet görevlisiyle Karpuzlulu vatandaşın katılımlarıyla kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

img_1832.jpg

img_1834.jpg

01.20110529103930.jpg

02.20110529103939.jpg

Fotoğraflar: Aydınpost Haber Servisi/Hatice Karaarslan