AYDINPOST HABER SERVİSİ-Gittiği her yerde, halkın coşkusuna tanık olup desteğini alan adaylardan biri de A.Gültekin Kılınç. Ak Parti’nin Aydın Milletvekili Adayları gecesini gündüzüne katarak çalışmaya devam ediyor. Özellikle halktan gördükleri ilgi karşısında çalışmalarını iki katına çıkaran adaylar, Aydın’da istedikleri milletvekili sayısına ulaşmayı hedefliyor.

 Ortakçı Spor Kulubü’ne Kılınç’tan Destek

Kalabalık ekibiyle birlikte durmaksızın çalışan ve gittiği her yerde projeleriyle dikkatleri üzerine çekip halkın yoğun sevgisini kazanan Ak Parti Aydın Milletvekili Adayı Gültekin Kılınç, ilçelerin yanında köylere de yetişmeye gayret gösteriyor. Dün önce Ak Parti Buharkent İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Kılınç, daha sonra yol arkadaşlarıyla birlikte, Ortakçı Spor Kulübü yararına düzenlenen geceye katıldı. Kılınç, buradaki vatandaşlarla selamlaştıktan sonra, torununu bir an olsun kucağından indirmedi.

Geç saate kadar Kılınç’ı beklediler

Buharkent’e bağlı  Ortakçı köyünden ayrılan Kılınç, kalabalık konvoy eşliğinde önce Dereağzı, daha sonra da Aşağı Örencik ve Yukarı Örencik köylerini ziyaret etti. Geç saat olmasına rağmen her gidilen köyde  vatandaşların,  Ak Parti Aydın Milletvekili Adayı Gültekin Kılınç’ı beklemesi, coşkuyu daha da arttırdı. Nazilli Belediyesi Eski Başkanları Esat Ergüler ve Aytekin Kaplan, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Eker ve Kadir Mutlu, Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç, Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü, Ak Parti İlçe Başkanı Ersin Esenlik, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erhan Yenikuyu, İlçe Kadın Kolları üyeleri ve çok sayıda partili, Kılınç’ı ziyaretlerinde  yalnız bırakmadı. Kılınç, köylerde konuşmasını yaparken ekipler de  dört bir yandan çalışmaya başladı. Ak Parti sevdalısı gönüllü gruplar, bir yandan 8,5 yılda hükümetin yaptığı icraatları anlatan kitapçık ve broşürleri dağıtırken öte yandan köy meydanlarını Başbakan Erdoğan ve Gültekin Kılınç’ın afişleriyle donattılar. Ak Kadınlar ise ev ev dolaşarak bayanlarla sohbet edip aday Kılınç’ı tanıttılar.

Kılınç “Hayalleri Gerçek Yaptık”

Köylerdeki konuşmalarında ‘istikrar’ kelimesini vurgulayan Ak Parti Aydın Milletvekili Adayı Gültekin Kılınç,” Ankara’ya aday tanıtımına gittiği zaman, Başbakan Erdoğan’ın kendisine söylediği nasihatları dile getirdi. Kılınç, “ Başbakanımız bize çok önemli bir nasihatta bulundu. Dedi ki; ‘ vatandaşın karşısına geçtiğiniz zaman, asla yapamayacağınız bir şeyin sözünü vermeyin’ Biz de bahsettiğimiz projeleri gerçekleştirebileceğimize inanıyoruz. Boş vaatlerde bulunmuyoruz” diyerek “daha önce gerçekleştirilmesi güç hayalleri nasıl gerçekleştirdiysek, şimdi de hedefimiz 2023 yılına kadar bu devasa projeleri halka kazandırmaya kararlıyız ve inançlıyız” şeklinde konuştu.

Sözlerinde, projelerin yine devrim niteliğinde olduğunu vurgulayan Kılınç, sadece tarımda değil, sanayinin de ön planda olduğu yatırımların söz konusu olduğunu kaydetti. Mecliste çoğunluğu sağladıkları takdirde halkı üstün kılan bir anayasa çıkaracaklarını ifade eden Kılınç, istihdama yönelik ciddi adımlar atılacağını vurguladı. Kılınç, Aydın’da toplam 7 organize sanayi bölgesinde 45 bin kişilik ek istihdam sağlanacağını dile getirerek sözlerine şunları ekledi : “ jeotermal seralarla hem yer altı kaynağımızı değerlendireceğiz hem de yapılacak 10 bin dönüm serada 10 bin vasıfsız eleman, iş sahibi olacak. Yapılan icraatlar ortada. Ülkemizin büyümesi,  bu huzur  dolu ortamın sürmesine yani istikrara bağlı. Başbakanımız İstikrar sürsün Türkiye büyüsün diyor. Biz de burada istikrar sürsün Dereağzı, Aşağı Örencik, Yukarı Örencik gibi köylerimiz de büyüsün diyoruz” şeklinde konuştu.

dscn1156.jpg

dscn1147.jpg

 

Gültekin Kılınç'ı Facebook'tan takip edin!

Gültekin Kılınç'ı webden takip edin!