Düzenlenen iftar programına Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, Göç İdaresi İl Müdür Vekili Necati Doru, Basın ve Halkla İlişkiler İl Müdürü Şükrü Söylevci, İl Yazı İşleri Müdürü Hüseyin İpek, Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı İbrahim Tuna ile Göç İdaresi İl Müdürlüğü personelleri katıldı. İftar programı Aydın İmam Hatip Lisesi Müdürü Veysel Gökçe’nin okuduğu iftar duasıyla başladı.

İftar programında konuşan Müdür Vekili Necati Doru, “Aydın Göç İdaresi İl Müdürlüğü’ne İçişleri Bakanlığınca Şubat ayında memur ataması yapılmıştı. Temmuz ayında, vizyonu ve misyonu güçlü olan bu İl Müdürlüğüne 10 adet Uzman Yardımcısı atanmıştır. Anadolu’nun muhtelif yerlerinden gelen bu uzmanlarımız, Valiliğimizce 3 haftalık Hizmet İçi Eğitim Programına alınmış olup ve Hizmet İçi Eğitim Programı bayrama kadar devam edecektir” dedi.

Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, yemeğe katılanlara ve uzmanlara seslenerek, “Sizler devletimiz için çok önemlisiniz. Sizler vizyonu ve misyonu yüksek bir kuruma atanmış memurlarsınız. Hepiniz ilimize hoş geldiniz. Yeni görev yeriniz hayırlı ve uğurlu olsun. Sizleri hizmet içi eğitime alarak, göreve başlattık. Bugün başladığınız bu serüvene birkaç yıl sonra uzman olarak hizmete devam edeceğinize inancım tamdır. Hepinizi tebrik ediyorum. Herkese hayırlı iftarlar diliyorum. Böyle bir iftar sofrasında bizlerin bir araya gelmesine vesile olan başta Göç İdaresi İl Müdür Vekili Necati Doru ve ekibini kutluyorum” diye konuştu.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

20140722aw150153_02.jpg

facebook.png twitter.png

habericiuygulamalar.jpg