Aydın İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nce 2014 yılında yürütülen çalışmalar ve 2015 yılı hedefleri, İlçe ve Şube Müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda değerlendirildi. Erbeyli İncir Araştırma İstasyonu Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına İl Müdürü Mustafa Bircan, İl Müdür Yardımcıları Selçuk Bora Yılmaz ve Yılmaz Bozkurt, İlçe ve Şube Müdürleri katıldı.

Toplantıda İlçe ve Şube Müdürlüklerince yürütülen çalışmalar, gıda güvenliği çalışmaları ve gıda denetimleri, hayvancılık faaliyetleri, hastalıktan ari işletmeler, kalıntı izleme çalışmaları ve aşılama çalışmaları, tarladan sofraya gıda güvenliğinin ilk adımı olan bitki koruma ürünleri pestisit kalıntılarının takibi, analiz sonuçları ve üreticilerimize ödenen desteklemeler değerlendirildi.
2014 yılındaki çalışmalarından dolayı ilçe ve şube müdürlerine teşekkür eden İl Müdürü Mustafa Bircan, "Yapılan bu değerlendirme toplantısıyla varsa aksayan noktaları belirleyerek çözüm için gerekli adımları atmalı, her zaman mevcutla yetinmeyip daha fazla hizmet sunmanın gayreti içerisinde olmalıyız" dedi.

Yürütülen faaliyetlerin eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde sürdürülmesi adına İlçe ve Şube Müdürlerine gerekli talimatları veren İl Müdür Mustafa Bircan, "Aydın İli gibi tarımsal potansiyeli fazla olan bir ilde görev yaptığımız için sorumluluğumuzun farkında olmalıyız" diye konuştu.